Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EDU REVERT, NOU ENTRENADOR PER AL SILLA C.F.
EDU REVERT, NOU ENTRENADOR PER AL SILLA C.F.
05/06/2015
EDU REVERT, NOU ENTRENADOR PER AL SILLA C.F.
Tècnic coneixedor de la Preferent
EDU REVERT (II)

El Silla Club de Futbol està en disposició d'anunciar oficialment la contractació d'Eduardo Revert Abril “Edu Revert” (22-08-79) com a nou entrenador del primer equip blanquet per a la temporada 2015/2016. Després de diversos dies de negociacions, i després de remenar totes les opcions que se li han presentat al club, en la vesprada d'ahi, Edu Revert va acudir a l'oficina del Vicent Morera junt amb el seu segon, Ricardo Lluch Fito “El Cole” (16-11-77) per a tancar el seu fitxatge pel Silla C.F.

 

A pesar de la seua edat, Revert compta amb una àmplia experiència en Primera Regional i, sobretot, en la categoria de Regional Preferent amb la disputa de promocions d'ascens a Tercera Divisió, incloses. U.D. Alginet, Guadassuar C.F., C.E. Pobla Llarga, C.E. Alberic, C.D. Enguera, U.D. Castellonenc, Massanassa C.F. i U.D. Tavernes, aquest últim en la present campanya, són els equips que han estat dirigits pel míster natural de Senyera. Del cos tècnic anterior han renovat el preparador de porters, Félix Rodríguez, i la fisioterapeuta de camp, Beatriz Bernabeu. A partir d'ara, s'inicia la confecció de la plantilla del retorn del Silla C.F. a Preferent. 

 

                                               SORT EDU, LA TEUA SORT SERÀ LA NOSTRA!  

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167