Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB PIRAGÜISME SILLA VA PARTICIPAR EN LA COPA D'ESPANYA
EL CLUB PIRAGÜISME SILLA VA PARTICIPAR EN LA COPA D'ESPANYA
05/06/2015
EL CLUB PIRAGÜISME SILLA VA PARTICIPAR EN LA COPA D'ESPANYA
Copa d'Espanya Esprint de 200 i 500 metres al Camp de regates de Verducido
CAMPOR REGATAS VERDUCIDO
ENRIQUE SENDRA MIÑANA EN C 1
EQUIPO COPA ESPAÑA SPRINT VERDUCIDO
JAVIER Y ENRIQUE EN C 2
OSKAR RYFA Y RAIMON GASTALDO EN K 1
OSKAR RYFA Y RAIMON GASTALDO EN K 2
RAIMON GASTALDO Y JORDI PERIS ENTRANDO EN META
RAIMON GASTALDO Y OSKAR RYFA EN K 2

El Club Piragüisme Silla va participar en la Copa d’Espanya Esprint de 200 i 500 metres al Camp de regates de Verducido el cap de setmana 30-31 de maig 2015 amb palistes ja assaonats en aquest tipus de competicions i altres que busquen millorar i adquirir experiència en proves de velocitat en distàncies curtes. Un total de 6 palistes, 4 de caiac i 2 de canoa del Club Piragüisme Silla van participar en la Copa d’Espanya d’Esprint de 200 i 500 metres.

 

Paula Linares Suárez va participar en la contrarellotge de 200 metres en K-1. Va aconseguir classificar-se per a la semifinal i va arribar finalment a la final C on va quedar la 8a amb un temps de 48 segons, tota una proesa per a una piragüista que porta menys d’un any entrenant amb el club Piragüisme Silla. Esforç que va acusar i que li va impedir superar la contrarellotge de 500 metres en K-1.

 

Raimon Gastaldo Ariza va disputar els 200 metres en categoria Júnior en K-1 on va quedar 6é amb un temps de 40 segons i 165 centèsimes mentre que el seu company, Jordi Peris Antequera, va participar i va quedar 5é amb un millor temps de 40 segons i 158 centèsimes. Ningú no va aconseguir, després del dur esforç dels 200 metres, superar la contrarellotge de 500 metres.

 

Oskar Ryfa va superar folgadament la contrarellotge en K-1 en la distància de 200 metres. Va quedar el 2n en la Final B, categoria Júnior, amb un temps de 38 segons, aconseguint la mateixa posició en Final B de 500 metres, amb un temps d’1 minut i 48 segons.

 

Enrique Sendra Miñana, Juvenil Canoista que participava per primera vegada en una prova nacional d’esta importància en 200 i 500 metres, no va arribar a superar cap de les contrarellotge per escassos segons, tot un repte que ací queda per a aquest jove esportista en una disciplina tan difícil com és la canoa. Ara només queda entrenar i superar-se dia a dia amb aquestes referències.

 

Oskar i Raimon van aconseguir arribar a la final A de K-2 en la distància de 500 metres. Van quedar els 4ts amb un temps d’1 minut i 44 segons, escapant-se el bronze després d’una increïble carrera molt ajustada. Mentre que en la distància de 200 metres van arribar a la final B on van quedar els primers.

 

Enrique Sendra Miñana i Javier Mancheño Devis van participar en C-2, és a dir una canoa tripulada per dos palistes. Era la seua primera competició i l’abordaven amb una lesió en el genoll de Javier Mancheño Devis encara en recuperació. No van aconseguir superar la contrarellotge però van disfrutar i van adquirir una experiència que els serà molt útil per a les pròximes competicions. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167