Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > XUS VENDRELL NO SEGUIRÀ EN EL SILLA CF
XUS VENDRELL NO SEGUIRÀ EN EL SILLA CF
01/06/2015
XUS VENDRELL NO SEGUIRÀ EN EL SILLA CF
Hi haurà un canvi d'entrenador en el primer equip
XUS Y DANI CORTÉS. JPG

El Silla Club de Futbol comunica als seus socis i aficionats que ha adoptat la decisió de no oferir la renovació a l’entrenador Xus Vendrell després de quasi any i mig al capdavant del conjunt blanquet. L’entitat agreix de tot cor la dedicació i el treball desenvolupat pel tècnic en el temps que ha estat en el Silla. Ha culminat aquesta campanya amb l’ascens a Preferent la comesa que se li va encarregar el dia que va ser contractat, el 30-01-2014, i després de prolongar un any més la vinculació entre ambdues parts a la conclusió de la passada campanya (2013/14), encara en Primera Regional.

 

Des del Silla CF s’entén que Xus Vendrell ha cobert una etapa al  Vicent Morera i, a partir d’ara, se’ns obri un ventall de possibilitats de cara al següent exercici futbolístic en Preferent, per la qual cosa el club espera anunciar en breu el nom del nou inquilí de la banqueta sillera. Tampoc volem oblidar-nos dels membres del cos tècnic que han acompanyat a Xus: Raúl Gómez i Luis Vendrell, la labor dels quals ha resultat fonamental en la consecució de l’ascens de categoria. Tots ells ja estan en la història del Silla CF.

 

GRÀCIES, XUS!

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167