Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L´ALEVÍ "B" DEL SILLA CF COMPLETA UN GRAN ANY
L´ALEVÍ "B" DEL SILLA CF COMPLETA UN  GRAN ANY
29/05/2015
L´ALEVÍ "B" DEL SILLA CF COMPLETA UN GRAN ANY
Un tercer lloc molt celebrat pels alumnes sillers
ALEVÍN B Morera

La tercera posició aconseguida per l’Aleví “B” li ha sabut a glòria a un equip que enguany donava un salt de categoria i que es presentava amb totes precaucions del món amb la incògnita de saber com anaven a aclimatar-se el seu primer any com a alevins.

 

En canvi, la resposta que ha donat el conjunt dirigit per Manu Camacho, al seu torn coordinador del Futbol-8, i el seu ajudant, Iván Martí, ha resultat més que gratificant: un tercer lloc molt celebrat pels alumnes sillers i els seus pares, amb camisetes commemoratives de la temporada 2014/15 incloses. Els blanquets han mostrat una gran superioritat en molts moments en el transcurs del campionat de lliga i només han estat superats en la classificació per dos rivals: Santa Anna Albal CF “B” i CF Fundació VCF “E”, el potencial del qual és inqüestionable. Aquesta situació fa que l’equip albergue enormes esperances de cara als pròxims exercicis.

 

Els alevins protagonistes de tan bona campanya són: Josep Alfonso, Aaron Cervera, Rubén Espinosa, Sergi Miralles, Raúl Sahuquillo, Josep Simeón, David Cazorla, Vicente Cervera, Álex Martí, Daniel Ortega, Raúl Sanmartín i Dylan Terroba.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167