Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > TEMPORADA DE MATRÍCULA DEL SILLA B
TEMPORADA DE MATRÍCULA DEL SILLA B
19/05/2015
TEMPORADA DE MATRÍCULA DEL SILLA B
El filial, subcampió SOLLANA CF "A" 0-2 SILLA CF "B"
MARCOS
ROBERT
ALCALDE CON AMIGOS
CONVERSACIÓN
EQUIPO AL COMPLETO
FIESTA VESTUARIO
GRUPO
JONATAN

El filial desconeix a hores d’ara si el pròxim exercici futbolístic (2015/16) militarà en Primera o Segona Regional, però el que ja no li lleva ningú és la superba campanya que ha completat. S’ha alçat amb el subcampionat del grup VIII, només superat pel CF Levante-Alfafar. En aquests moments, el Silla B, per coeficient, no es troba entre un dels millors 9 segons classificats que pugen directament a Primera, però, com ocorre tots els anys, hi ha moltes probabilitats de ser repescat per la FFCV i, per descomptat, el nostre club no renunciarà a això.

 

El partit disputat a La Torreta de Sollana va ser un fidel reflex del que ha sigut la Lliga per als sillers. El conjunt que dirigeix Rafa García dominà de principi a fi la contesa, fins al punt de guanyar ja a la mitja hora de joc per 0-2 mercé a dos gols de bella factura de Nacho (9´) i Cheti (30´).

 

El Sollana CF “A” també ho va intentar en ambdues indecisions del meta del Juvenil “A”, Robert Espinosa, qui va haver de posar-se sota els pals per la baixa per sanció de Rafa i les lesions de Conrado i Jaume. Els locals no ho van aprofitar i el Silla B va controlar, amb relativa comoditat, l’enfrontament alçant nombrosos aplaudiments entre el públic desplaçat des de Silla, molt majoritari a Sollana.

 

En la segona part, el filial va botar a la gespa decidit a sentenciar el duel, però el baló no va voler entrar, a pesar de les múltiples ocasions que tingueren els planters blanquets. Ni les absències per les expulsions a la conclusió del partit de Pinedo de l’anterior jornada ni les dificultats que han existit aquesta temporada en la porteria amb diversos contratemps, a pesar de tindre tres porters, van evitar que el Silla B isquera triomfal de Sollana. Els aficionats van ovacionar un filial unit al centre del camp, que va celebrar com devia el subcampionat, i es quedà, finalment, a 3 punts del lideratge. Van ser mantejats l’entrenador, Rafa García, el preparador físic, Arturo Calaforra, i el delegat, Sergio Botella. Després, la festa es va traslladar al vestuari amb la felicitació del president, Ricardo Peris, que suporta cada any el filial.

 

Ja siga en Primera Regional com en Segona, l’entitat de segur que prolongarà la seua aposta pel filial i si, a més a més, es manté l’estructura de l’èxit aconseguit, encara més.

 

L’última alineació que disposà Rafa García a Sollana fou la formada per: Robert, Dídac, Ruper, Francisco, Salva Brocal (Lucena, m. 75), Mario (Jonatan, m. 74), Palau, Adrián Sánchez, Nacho (Marcos, m. 60), Cheti i Stefan (Álvaro, m. 68).

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167