Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL BENJAMÍ "A", CAMPIÓ DE LLIGA!
EL BENJAMÍ "A", CAMPIÓ DE LLIGA!
19/05/2015
EL BENJAMÍ "A", CAMPIÓ DE LLIGA!
L'àrbitre va decretar el final de la trobada del Benjamí "A" a Picassent, amb triomf siller per 1-12
SALTOS DE ALEGRÍA
CAMPIONS
DIRECCIÓN DEPORTIVA
PADRES CAMPEONES

Eren les 14:35 hores de dissabte quan l’àrbitre va decretar el final de la trobada del Benjamí “A” a Picassent, amb triomf siller per 1-12. En aquell mateix instant, l’èxtasi es va apoderar dels benjamins de Juan Roman i dels pares i familiars que no van voler perdre’s l’esdeveniment en directe. El Benjamí “A” es proclamava campió de Lliga després d’un apassionant duel pel primer lloc amb el Discóbolo-La Torre AC “A” que acabà a favor del conjunt blanquet. Segon títol de lliga per a un representant de F-8 del Silla CF i tercer per al club en la temporada 2014/15. En una jornada tan especial, no va faltar a la cita la Direcció Esportiva de l’Escola, encapçalada per Arturo Calaforra i el coordinador de Futbol-8, Manu Camacho, a més del responsable de la tecnificació, Manolo Castaño Aguilar.

 

Els campions que han estat conduïts de manera extraordinària per Juan Román són: Adrián Alba, Izan Baño, José Vicente Calvo, Izan Castillo, Iker Gil, Javier López, Francisco Javier Ruá, Alberto Alba, Pau Burgos, Pablo Camarena, Adrián García, Raúl Iranzo, Aaron Ots i Víctor Santos. ENHORABONA BLANQUETS!

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167