Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > CARMEN MARTÍNEZ VALERO, CAMPIONA NACIONAL DE PIRAGÜISME
CARMEN MARTÍNEZ VALERO, CAMPIONA NACIONAL DE PIRAGÜISME
15/05/2015
CARMEN MARTÍNEZ VALERO, CAMPIONA NACIONAL DE PIRAGÜISME
En aigües de l'embassament de Trasona, al Principat d'Astúries, amb només 13 anys d'edat.
PODIUM CAMEN MARTÍNEZ VALERO
17537934905_228ff530e9_o
CARMEN POSANDO CON MADRE
celebrando su triunfo
DSC_0511
PIRAGÜISMO SE ESCRIBE EN FEMENINO

Carmen Martínez Valero, del Club Piragüisme Silla, s’ha proclamat Campiona Nacional de Piragüisme en aigües de l’embassament de Trasona, al Principat d’Astúries, amb només 13 anys d’edat.

 

Carmen no és una excepció en el Club Piragüisme Silla. Hui més que mai el piragüisme es comença a escriure en femení.

 

Fins a l’embassament de Trasona es va desplaçar un equip molt selecte de dones piragüistes del Club Piragüisme Silla, totes medallistes de la Comunitat Valenciana, per a competir pel seu club i demostrar que els seus èxits són el resultat de l’entrenament diari: dos hores al dia, 6 dies a la setmana.

 

Dones i piragüistes marquen amb força el ritme de les últimes competicions autonòmiques i nacionals en les quals participa el Club Piragüisme Silla. Són joves, imparables, entrenen i competeixen individualment i en equip. Possiblement, en les pròximes competicions i anys podrem contemplar els resultats dels seus entrenaments i esforços.

 

Cada regata té unes circumstàncies úniques i incomparables, i la competició no acaba fins que no creues la meta. I, encara que només Carmen va aconseguir pujar al pòdium després de mantindre’s al capdavant des de l’eixida i resistir els atacs de les seues perseguidores durant els 3.000 metres que dura la prova, el valor d’aquestes dones va estar en lluitar fins a la meta salvant tots els obstacles que van trobar en el seu camí sense rendir-se. Cada carrera és diferent, única i està plena d’imprevistos, bolcades, ruptures de timó, xocs, encreuaments, onades, vent, etc. Possiblement ací radique la bellesa i el repte de cada prova: superar obstacles i no abandonar.

  

Sempre es pot fer més, però les circumstàncies són les que són, i amb elles es competeix.

 

Ací teniu els resultats en temps i punts de les nostres piragüistes en la Copa celebrada dissabte 9 de maig i en el Campionat disputat diumenge 10 de maig:

 

CAMPIONAT D’ESPANYA JOVES PROMESES INFANTIL 3.000 METRES

 

 

 

DONA INFANTIL A K-1 FINAL:

      Aitana Gastaldo Ariza: en la posició 12a, amb un temps de 14:06, va aportar 89 punts al club.

      Yaiza González Santos: en la posició 17a, amb un temps de 14:24, va aportar 84 punts.

 

 

DONA INFANTIL B K-1:

      Carmen Martínez Valero: medalla d’OR, amb un temps de 13:24, va aportar 110 punts.

      Huihui Qiu: en la posició 7a, amb un temps de 14:20, va aportar 94 punts.

      Paula Peris Antequera: en la posició 16a, amb un temps de 14:56, va aportar 85 punts.

 

 

COPA D’ESPANYA JOVES TRASONA PROMESES CADETS 1000 METRES

 

DONA CADET B K-1 FINAL B:

      Andrea Zaragozá Hernández: en la posició 7a, amb un temps de 4:44, va aportar al club 15 punts.

 

DONA CADET K-2 FINAL C:

      Andrea Zaragozá Hernández  I Raquel Cosí Domenech: Raquel, en la posició 4a, amb un temps de 4:40, va aportar 6 punts al club.

 

Són moltes les dones interessades en practicar i participar de l’esport del piragüisme: des de les categories més joves fins a les més veteranes. I és que l’esport del piragüisme enganxa cada dia a més dones, tant en la modalitat de piragüisme recreatiu, caiac de mar, pista, caiac pol, marató, ascens, descensos, rius i travessies.

 

Per a les piragüistes és tot un luxe poder entrenar durant tot l’any en un lloc tan idíl·lic com el Parc Natural de l’Albufera de Silla d’una manera sostenible en plena naturalesa.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167