Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > RENDITS ALS CAMPIONS
RENDITS ALS CAMPIONS
11/05/2015
RENDITS ALS CAMPIONS
El Vicent Morera va ser una autèntica festa de principi a fi
TODOS JUNTOS EN EL CENTRO DEL CAMPO
ABRAZOS
AFICIÓ
CAMPIONS!
FIESTA TOTAL
FOTO GRUPO
GRITOS
MANTEO A ENTRENADOR
MARCOS ZARAGOZÁ
PIÑA

El Vicent Morera va ser una autèntica festa de principi a fi amb la celebració de l'ascens del Silla CF a Preferent. L'afició sillera va estar entregada als seus i va participar activament en els actes que va preparar el club durant la vesprada dominical, amb berenar popular inclòs per als alumnes de l'Escola i els seguidors blanquets en general.


Encara que el resultat era el que menys importava, l'equip de Xus Vendrell va voler acomiadar-se de la categoria amb una nova victòria sobre l'Esportiu La Rambleta CF per un concloent resultat de 4-0 mantenint la ratxa de romandre invicte en competició oficial des de l’11-10-2014 i com a local des del 06-10-2013. Aquest èxit esportiu no ha fet més que reforçar el projecte futbolístic de la nostra localitat i ara mateix la resposta social està sent espectacular, va a més.

El moment més emotiu de la trobada va ser l’acomiadament que li va tributar el públic, els seus companys i l'entitat a un dels capitans del Silla CF, Óscar Montoro, el qual es va acomiadar del futbol en actiu després de 5 anys defenent l'elàstic blanquet.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167