Actualitat
ANEM XIQUETS!
07/05/2015
ANEM XIQUETS!
El Futbol-8 pot començar a coronar-se
PREBENJAMÍN D
ALEVÍN A
BENJAMÍN A
PREBENJAMÍN B
PREBENJAMÍN B EQUIPO

El Prebenjamí “A” pot seguir els passos del primer equip blanquet i proclamar-se dissabte que ve campió de Lliga. El conjunt que dirigeixen Javi i Edgar Villalba roman invicte aquesta temporada (21 victòries i 3 empats) i li serveix sumar únicament un punt davant del CF E-1 València “A”, quart classificat, per a assegurar-se matemàticament el títol. La trobada començarà, a les 12:00 hores, al Vicent Morera (F-11). El mateix escenari, data i hora per al partit del Benjamí”B” que rep al segon, el CF Fundació VCF “E”; mentre que abans l'Aleví “B”, tercer, farà el mateix amb el rival de la categoria de la Fundació VCF (10:45 hores), que enguany serà subcampió del seu grup.

 

Menció especial mereix la campanya tan positiva que està completant, jornada rere jornada, el Prebenjamí “D” -amb passe en la Copa Federació inclòs-, el gran moment de forma del Prebenjamí “C” i el Benjamí “C”, i el goig de veure en directe els compromisos d'un Prebenjamí “B”, a qui només les dues derrotes collides enfront del UD Castellar-Oliveral “A”, que ha resolt amb victòries tots els seus partits, li privaran de ser primer. No obstant això, els números que presenta l'esquadra de Saúl Sánchez són dignes de ressaltar; 213 tants a favor per 23 encaixats.

 

L'opció de ser campions estarà a la Ciutat Esportiva del VCF per a l'Aleví “A” i el Benjamí “A”, aquest últim depén de si mateix. Els benjamins que entrena Juan Román es veuran les cares al matí de dissabte, en concret a partir de les 9:30, amb el cinqué de la taula, el CF Fundació VCF “D”, i el seu adversari per la primera plaça, el Discóbolo-La Torre AC “A” anirà a Albal per a enfrontar-se a l'equip que ocupa el quart lloc, per la qual cosa en cas d'anotar-se els 3 punts seria quasi definitiu per a glòria dels sillers. Per la seua banda, l'Aleví “A” d'un brillant David Romero cremarà totes les seues possibilitats d'arrabassar-li el lideratge al CF Fundació VCF “D” després d'una campanya per a emmarcar dels nostres. Els alevins comptaran a Paterna amb el suport incondicional del Benjamí “A” i els seus pares i familiars en general, ja que el seu partit començarà a les 11:00: ALE BLANQUETS!

 

 

 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167