Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'EME GIMNÀSTICA RÍTMICA DE SILLA PARTICIPA EN DIVERSES COMPETICIONS
L'EME GIMNÀSTICA RÍTMICA DE SILLA PARTICIPA EN DIVERSES COMPETICIONS
06/05/2015
L'EME GIMNÀSTICA RÍTMICA DE SILLA PARTICIPA EN DIVERSES COMPETICIONS
El pròxim dissabte tenen la competició de la 5a fase del Trofeu Mediterrani a Sueca
20150503_135947
20150426_145226

Dissabte passat l'EME Gimnàstica Rítmica de Silla va participar a un campionat a l’Alcúdia on totes les participants van emportar-se medalla: Victoria Muntyan i Marina Cortelles van quedar primeres classificades; Cecilia Sarrión, segona; Katy Gospodinov i Alba Aguado, terceres, i Suliagnis Caceres i Mireya Saragossá, quartes classificades.

 

D'altra banda, el club es va desplaçar al pavelló municipal de Guadassuar per a competir en la  IV Fase del Trofeu Mediterrani on Paula Garrido va quedar la 3a,  Sheila Alfonso 1a i Celia Travé 5a. El pròxim dissabte tenen la competició de la 5a fase del Trofeu Mediterrani a Sueca. Estan treballant, des del mes de desembre, els seus exercicis de gimnàstica i estan obtenint un bon resultat en les competicions. Durant tot el mes de maig i juny hauran de competir en diferents pavellons dels municipis valencians.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167