Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > COPA D'ESPANYA DE PIRAGÜISME
COPA D'ESPANYA DE PIRAGÜISME
27/04/2015
COPA D'ESPANYA DE PIRAGÜISME
Els juvenils de 17 i 18 anys del Club Piragüisme Silla van alçar el seu club fins a la posició 18
DSC_0638
DSC_0222
DSC_0598
DSC_0612

Els juvenils de 17 i 18 anys del Club Piragüisme Silla van alçar el seu club fins a la posició 18 entre 71 clubs participants en la Copa d'Espanya Pista de 1.000 metres celebrat al Principat d'Astúries durant el cap de setmana 18 i 19 d'abril.

 

En aquesta ocasió participaven 10 palistes. Dos palistes masculins en la categoria Sènior més sis palistes masculins juvenils i dues de les seues millors palistes femenines, Andrea Sánchez Alberola, Juvenil, i Paula Linares, Sènior, que amb la seua embarcació K-2 en la categoria de sènior van aconseguir la posició 14a amb un temps de 4 minuts 39 segons.

 

Dels sis palistes juvenils, Raimon Gastaldo Ariza i Oskar Ryfa hi van participar en dues modalitats d'embarcació, K-1 i K-2, i van aconseguir passar a la final, tant en k-1 com en K-2. En k-1 Raimon Gastaldo Ariza va aconseguir la posició 20a en la final C amb un temps de 4 minuts 1 segons i Osckar Ryfa va aconseguir la posició 6a, en final A, amb un temps de 3 minuts 53 segons, estant a l'altura de molts piragüistes entrenats als centres d'alt rendiment esportiu. Ambdós palistes van obtindre la 5a posició després d'un estret esprint que es va resoldre en el mateix segon amb un temps de 3 minuts 39 segons.

 

Santiago Jordi Peris Antequera, Bernardo Martínez Cela, Carlos Setien Valero i Santiago Sánchez Alberola amb la seua K-4 van arribar a la final A i van aconseguir la posició 9a amb un temps de 3 minuts 38 segons. "Tota una proesa amb el poc de temps d'entrenament" tal com comenta el seu entrenador Joan Josep Tortajada Brocal, per la qual cosa espera que, en un futur, aconseguisquen millorar el seu temps i les seues condicions en els entrenaments.

 

Respecte a la seua participació en K-2, Jordi Peris Antequera i Santiago Sánchez Alberola aconseguiren classificar-se per a la final B on van obtindre la posició 16a amb un temps de 3 minuts 54 segons.

 

Bernardo Martínez Cela i Carlos Setien Valero amb un temps de 3 minuts 59 segons, no van aconseguir superar la semifinal i van reservar les seues forces per al K-4.

 

En la categoria de Sènior maculí K-2 hi van participar Nelson Pascual Martí i Nicolás Dono Arias que van obtindre la posició 26a en final C amb un temps de 3 minuts 58 segons.

 

Encara que joves i forts, els piragüistes juvenils i sènior van haver de modificar les dates dels seus exàmens de batxiller i universitat per a poder desplaçar-se a la competició amb el sacrifici del seu temps d'estudi i l'esforç físic que suposa recórrer 1.800 quilòmetres en 24 hores alhora que es competeix en diverses proves de la Copa d'Espanya i s'estudia el que es pot en la furgoneta.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167