Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > RESULTATS DEL CLUB BÀSQUET SILLA
RESULTATS DEL CLUB BÀSQUET SILLA
27/04/2015
RESULTATS DEL CLUB BÀSQUET SILLA
Aquest cap de setmana

Sènior A
BÀSQUET SILLA A 94-80 INALCO L’ALCORA CAIXA RURAL

 

Ens jugàvem una plaça de descens i teníem davant el rival més difícil que ens podia tocar perquè, encara que no es jugava res en la classificació, en cap moment del partit abaixaren els braços.

Vam tindre una eixida on estiguérem molt intensos i concentrats i els férem un parcial de 8-0, amb una màxima diferència en aquest quart de 13 punts. A partir d'ací ja no deixàrem de dominar el marcador, amb avantatges entre 6 i 12 punts.

 

 

 Sènior B
SPORTIU XE ALAQUÀS A 54-53 FUNDACIÓN ECO-RAEE'S BÀSQUET

 

Derrota dura perquè al final no hem aconseguit la salvació esportiva. Començàrem, com sempre, dormint i amb parcial del rival gran; remuntàrem i després el partit va estar igualat durant tot el temps. Arribàrem al final amb 5 punts dalt quedant 1.40. Gestionàrem fatal els últims atacs (la qual cosa ens ha passat en més de 6 partits enguany) i 4 rebots ofensius del rival amb un 3+1 ens va condemnar. Al final fallàrem el tir per a guanyar.

 

 

Sènior Sub-21
C.B. XIRIVELLA C 55-56 RECYTECH IBÈRIA BÀSQUET SILLA

 

Victòria agònica per a acabar la temporada amb un lleuger millor sabor de boca. Comencem molt connectats ficant 27 punts en el primer quart. El rival, veterà i en zona tot el partit, va anar retallant diferències fins a posar-se a un punt en l'últim minut. Però vam saber lluitar fins al final. Enhorabona als xics per la victòria i el seu gran esforç!!

 

Sènior C
CAIXA POPULAR Bº DEL CRIST 61-64 BÀSQUET SILLA C

 


Cadet Groc
C.B. MASSANASSA 30-39 C.B. SILLA GROC

 

Un partit primerenc ens agafa dormits i jugàrem al seu ritme, lents i embolicats. Hem de millorar molt.

 

 

 

Infantil
N.B. ALZIRA 68-66 E.M.E. BÀSQUET SILLA

 

Derrota injusta contra un equip que en l'anada ens va guanyar de 33. Avui no ha anat mai per davant en el marcador, només en l'última jugada ens han passat. Bé en actitud, joc d'equip i encert. De 27, 14 tirs lliures convertits. De l'arbitratge patit, no en parlaré; em quede amb la indignació dels pares i la seua grandíssima ovació que li han donat als xavals. Ànim i a continuar millorant en la copa.

 

Aleví
C.B. QUART 78 - 28 E.M.E. BÀSQUET SILLA

 

Benjamí Groc
ELÈCTRIQUES LÓPEZ - C.B. SILLA - SPORTIU-XE ALAQUÀS GROC
25/04/2015 10:00 PAV MUNI SILLA

 

Prebenjamí groc
CB Monserrat 81- 6 CB Silla

 

A pesar que els resultats no ho demostren, els menuts del club van jugar un gran partit i li van plantar cara a la diferència d'edat i d'altura! La meua més sincera enhorabona a aquests xicotets campions!

 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167