Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > CANET ESTEM AMB TU!!
CANET ESTEM AMB TU!!
23/04/2015
CANET ESTEM AMB TU!!
Vicent Canet va acudir, a la vesprada d'ahir al primer entrenament setmanal
TOTS AMB CANET
EQUIP AMB CANET
GRUP

 

Vicent Canet va acudir, a la vesprada d'ahir, al primer entrenament setmanal del Silla CF després de caure lesionat de gravetat en l'última trobada davant del Ciutat de Torrent SP CF, partit que presenciaven l'alcalde, Serafín Simeón, i el regidor d'Esports, Marcos Zaragozá. El futbolista blanquet va voler animar, amb la seua presència, l'equip de cara a la recta final del campionat i agrair als seus companys, al cos tècnic i als membres del club, les mostres d'ànim rebudes des que va abandonar diumenge passat, amb ambulància, el Vicent Morera al mig de la preocupació general.

 

A l'espera del que indique la ressonància, que se li realitzarà en els pròxims dies, i en funció de les exploracions practicades, Canet podria tindre trencat el menisc i lligaments del seu genoll dret, la qual cosa li mantindria allunyat durant diversos mesos dels terrenys de joc. Esperem, i sobretot li desitgem, que siga el menor mal possible. Aquest fet unirà, encara més si és possible, el grup de cara a aconseguir l'objectiu de l'ascens.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167