Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL PREBENJAMÍ "D" DEL SILLA CF TRIOMFA A LA COPA FEDERACIÓ
EL PREBENJAMÍ "D" DEL SILLA CF TRIOMFA A LA COPA FEDERACIÓ
21/04/2015
EL PREBENJAMÍ "D" DEL SILLA CF TRIOMFA A LA COPA FEDERACIÓ
Notable cap de setmana quant a resultats i joc
PREBENJAMÍN D
BANDERINES CLASIFICADOS
PREBENJAMIN A
PREBENJAMIN D

Notable cap de setmana quant a resultats i joc realitzat per la majoria dels equips de Futbol-8 del Silla CF que van complint metes en aquesta apassionant campanya. El moment clau de la jornada va ser la classificació, el diumenge de vesprada, del Prebenjamí “D” per a semifinals de la Copa Federació. Junt amb el Benjamí "A" són els dos equips del Silla CF que han aconseguit enguany passar per a la fase final. També cal ressaltar la participació del Prebenjamí “A” que va quedar eliminat després d'haver sigut el millor segon de tots els grups del matí, la qual cosa demostra la gran labor de Javi i Edgar Villalba al capdavant d'un equip que podria proclamar-se en breu campió de Lliga. El triomf del Prebenjamí “D”, dirigit per Rubén i Sergio Botella, va deslligar l'eufòria sillera a El Planter, ja que els jugadors i familiars del Prebenjamí “A” van fer pinya amb el “D” per a animar-se mútuament en els seus partits, per la qual cosa el Silla Club de Futbol, que va felicitar públicament als seus prebenjamins, com a institució, va estar representada de faula per tots ells: FENT CLUB!

L'èxit en la Copa Federació del Prebenjamí “D” corrobora la gran campanya d'un conjunt que està donant moltíssimes alegries en una competició de lliga molt exigent. El planter de xicotets blanquets, que són motiu d'orgull en el Silla CF, està format per Pau Alfonso, Mario Burgos, Javier Gómez, Adrián Miralles, Mario Porres, David Sánchez, Hugo Romero, Ximo Sáez, Jaume Blasco, Víctor García, Iker Marín, Vicent Peris, Héctor Rodríguez i David Villalba.

 

ENHORABONA, AU BLANQUETS!

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167