Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL BENJAMÍ "A" DEL SILLA CF IX LÍDER DE LA TORRE
EL BENJAMÍ "A" DEL SILLA CF IX LÍDER DE LA TORRE
15/04/2015
EL BENJAMÍ "A" DEL SILLA CF IX LÍDER DE LA TORRE
L'equip siller depén d'ell mateix per a ser campió
BENJAMÍN A (II)

Dotze minuts antològics del Benjamí “A” van obtindre la recompensa d'eixir líders del feu del Discobolo-La Torre AC. El conjunt que entrena Juan Roman acudia a la cita amb 3 punts de desavantatge respecte al primer classificat, el fins ara invicte Discobolo-La Torre AC “A”, però els benjamins sillers no es van arrugar ni quan es van veure per darrere en el marcador. En els últims 12´ van aconseguir, amb un futbol realment espectacular, donar-li la volta al marcador local gràcies a dos gols de Izan Castillo i un de Francisco Javier Ruá (1-3), tot i que tot l'equip estigué a gran altura al mig de l'emoció de tots els sillers presents. Cal destacar el magnífic suport que els va brindar en la trobada l'Aleví “A”, David Romero, que va jugar posteriorment i va golejar per 1-6 per a consolidar-se com segon en la taula a 2 punts del líder, el CF Fundació VCF “D”.

 

El Benjamí “A” ara depén de si mateix per a proclamar-se campió en les quatre jornades que queden perquè s’acabe la Lliga, més una cinquena que és la que es va ajornar per la vaga convocada per la FFCV. El següent compromís per als blanquets serà el dissabte dia 18, a les 9:00 hores, al Morera, enfront d'un altre os dur de rosegar com és el Santa Ana Albal CF “A”, tercer.

 

ENHORABONA BLANQUETS!

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167