Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'EFECTIVITAT TAPA EL MAL JOC
L'EFECTIVITAT TAPA EL MAL JOC
16/03/2015
L'EFECTIVITAT TAPA EL MAL JOC
SILLA CF 3-0 CD MONTE SION
YASSINE, 1-0
COKE LUCHA
JOSEP CONTROLA
LA DEFENSA SE COLOCA
RUBÉN NAVARRO
YASSINE

No va ser el major espectacle futbolístic que s’ha presenciat aquesta temporada al Vicent Morera, ni de bon tros, però el marcador final permet que el Silla CF ja visca de ple les falles com a líder provisional amb un partit més disputat que la UE L’Alcúdia i mantinga la distància de 5 punts respecte al tercer, el Picassent CF. L’equip que dirigeix Xus Vendrell està fent del feu siller un fortí inexpugnable per als visitants, ja que, fins a la data, únicament ha cedit dos empats i encara no coneix la derrota com a local.

 

Els primers 10 minuts de la trobada, el CD Monte Sión i en concret el seu golejador, David Salcedo, va poder cobrar avantatge en l’electrònic fins en tres ocasions clares de gol que va sorprendre els blanquets. Lucas va haver d’emprar-se a fons per impedir que el conjunt de Torrent anotara el 0-1 que haguera posat molt prompte l’enfrontament més difícil per un Silla que va tardar en reaccionar davant de l’eixida descarada i ambiciosa de Monte Sión. Yassine va assumir sense complexos el protagonisme del Silla en atac i va disfrutar de diverses internades, sobretot per banda dreta, que unes vegades ell mateix, i altres amb assistències a Rubén Navarro i Verdú van permetre provar sort al marc torrentí. En una de tantes, el marroquí va ser derrocat clarament per un rival dins de l’àrea, però l’àrbitre no va xiular la corresponent pena màxima. El duel es va caracteritzar per arribades constants d’uns i altres, amb un centre del camp del Silla completament perdut, incapaç de controlar l’esfèric en condicions. No obstant això, la davantera dels locals va acabar decantant la contesa. Verdú va avisar amb un fantàstic llançament de falta que va escopir el travesser abans que en el minut 38 Yassine rebera una sonora puntada de peu quan es disposava a buscar la meta visitant i, aquesta vegada sí, el col·legiat decretara penal. Yassine, el màxim golejador del Silla CF no fallaria i posaria el 1-0.

 

La segona meitat no va millorar les prestacions d’un conjunt blanquet que acumulava massa errors a l’hora de voler dominar el baló, com és habitual en els seus futbolistes, la qual cosa ajudava a fer que el CD Monte Sións’apropara en excés a la porteria d’un segur Lucas, encara que amb una evident falta de definició en l’última passada. Per la seua banda, el Silla a penes generava futbol i l’opció de tancar el xoc estava molt llunyana, atés que els sillers no xafaven les voltants del porter del Monte Sión. L’entrada de Servando per Coke en el minut 75 va resultar providencial. Uns segons després de xafar la gespa i moure’s a l’àrea, va enviar fabulosament el baló al fons de les malles. 2-0 i la sentència. Molt de premi per al poc que havien oferit els nostres, però el més important era que la victòria es quedava a Silla. El Monte Sión es rendia a l’evidència de l’efectivitat del seu adversari, i en el minut 88 David Verdú era objecte d’una agafada per part del visitant Amador que el Sr. Rubén Granero González va interpretar com a ocasió manifesta de gol, amb la consegüent expulsió del defensor del Monte Sión, i que culminaria des dels 11 metres el mateix Verdú amb el definitiu  3-0 que deixa als de Xus Vendrell en el lloc e més alt de la taula, a l’espera de la pròxima jornada on el Silla CF rendirà visita al UDB Alfafar, un dels equips que va empatar en la primera volta al Morera (1-1).

 

Amb el capità Carrasco sancionat, Carlos va ocupar el lateral dret en el següent onze: Lucas, Carlos, Xiri, Fran, Damián, Verdú, Canet, Edgar (Yassine, m. 74), Rubén Navarro (Iván, m. 75), Coke (Servando, m. 75) i Yassine (Pablo Molins, m. 79).

 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167