Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB ESCACS SILLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS DESTACA EN ELS PROVINCIALS D'EDATS
EL CLUB ESCACS SILLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS DESTACA EN ELS PROVINCIALS D'EDATS
06/03/2015
EL CLUB ESCACS SILLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS DESTACA EN ELS PROVINCIALS D'EDATS
Carlos Villagordo i Lucia Follana, campions provincials
IMG_6495
IMG_1437

El passat diumenge 1 de març es van disputar els campionats provincials d'edats a les seus de Concentaina i la Pobla de Vallbona on van participar xiquets de l'escola de Silla López Instal·lacions.

 

A Concentaina, Carlos Villagordo es va proclamar campió Sub-8 i José García Molina, tercer classificat en sub-10. A la seu de la Pobla de Vallbona, la xiqueta Lucia Follana quedava campiona femenina en Sub-10 i tercera classificada de la general, obtenint una medalla d'or i una altra de bronze. Màxim Bellver va quedar tercer en Sub-8 i Marc Carbonell va ser subcampió en Sub-12. Grans resultats que col·loquen el club en el posseïdor de més èxits en aquests campionats provincials: dos campions provincials, un subcampió i tres tercers llocs.

 

Dissabte l'equip de l'escola de Silla també es va proclamar campió invicte de la primera categoria provincial per la qual cosa suma un nou títol a la història del club.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167