Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF EMPATA A TOUS
EL SILLA CF EMPATA A TOUS
03/03/2015
EL SILLA CF EMPATA A TOUS
Difícil terreny i punt que pot ser important CF TOUS 1-1 SILLA CF
Yassine
Calentamiento con Luis Vendrell
canet
Celebración 0-1
Conjura
Corner Damián
Oso vs Ayllon
Rubén Navarro

El temps dirà si l’empat obtingut a Tous és positiu o negatiu en funció de com es vaja desenvolupant la competició amb els marcadors propis i aliens de cada jornada. Tant la UE L’Alcúdia com el Picassent CF encara han de visitar el camp touer. En canvi, el que sí és una evidència és que el Silla CF va perdre el lideratge una setmana després d’aconseguir-lo, en un diumenge que, ja de per si, es preveia complicat pel dur compromís que li esperava a l’únic terreny de joc del grup V de Primera Regional que encara no és de gespa artificial i el fet que la lògica indicara que L’Alcúdia, com finalment va succeir, vencera a casa d’un pràcticament desnonat Racing Algemesí.

 

La trobada va respondre a allò que s'ha esperat en una superfície en males condicions i de reduïdes dimensions per poder posar en pràctica el futbol habitual dels sillers. El CF Tous, amb futbolistes de qualitat dalt i prou més febles arrere, també va oposar la resistència habitual quan juga davant la seua gent i per moments es va emprar al límit del reglament per evitar que la línia de creació blanqueta s'acostara amb perill als seus dominis. Va tardar el Silla a adaptar-se a tots els condicionants que se li presentaven i el Tous es va sentir còmode al seu hàbitat habitual. Així, fins a la mitja hora de partit, no es va veure cap claredat al conjunt de Xus Vendrell. Una falta executada per David Verdú, que va haver de suposar l’expulsió del defensor, en derrocar el mateix Verdú quan aquest encarava completament sol la porteria del Tous, va activar un Silla que també a la primera meitat va reclamar una pena màxima per unes mans clares dins l’àrea d’un jugador local. Al minut 45, Yassine es va internar per banda esquerra en velocitat i sense oposició, plantant-se davant de Xuso, el porter del Tous, per batre-li de tir creuat lluny del seu abast, 0-1 i descans. El gol del marroquí feia presagiar que pesaria com una llosa sobre l’esquadra que dirigeix Vicent Mompó, però res d'això, ja que la fortuna va somriure el CF Tous.

 

Al minut de la represa, un error en el rebuig de Carrasco va ser arreplegat per Andreu Comte i va sorprendre a tot el món amb un xut que va colar el baló a la mateixa esquadra de la porteria de Lucas. Un autèntic gol. El Tous neutralitzava prompte l’avantatge del Silla i el 1-1 li donava l’oxigen suficient per anar a per totes a cada acció, mentre que els sillers remaven novament contra corrent a la recerca d’una victòria que li mantinguera al lloc més alt de la taula classificatòria. L’àrbitre va adquirir protagonisme negatiu per la seua manifesta falta de personalitat en un ambient complicat en sancionar amb 11 targetes grogues al Tous, però cap roja a pesar de la duresa i la repetició d’algunes entrades dels futbolistes touers deixant de xiular, encara que es portara el xiulet a la boca en dues ocasions, com proven les imatges, i no s’atrevira a fer-ho, sengles penes màximes a l’àrea local per unes noves mans d’un defensor i un derrocament flagrant a Yassine que va indignar l’expedició del Silla CF i que el Sr. Bogdan Ioan Cocan va passar per alt perjudicant notablement els sillers.

 

El partit previst al calendari contra el CD Monte Sión al Vicent Morera queda ajornat per la vaga de la FFCV convocada divendres passat.

 

 Xus Vendrell va apostar a Tous per Lucas, Carrasco, Canet, Fran, Damián, Andrés (Coke, m. 54), Cèsar, Oso, Rubén Navarro (Aitor, m. 82), Verdú i Yassine.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167