Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL CA SILLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIÓ A BENIAJAN
 JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL CA SILLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIÓ A BENIAJAN
10/02/2015
JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL CA SILLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIÓ A BENIAJAN
Victòria dels 3 equips de Silla en la lliga per equips
Foto 2
Foto 3
IMG_6393
IMG_6394

Dissabte passat el xiquet José García Molina de l'Escola de Silla López Instal·lacions s'imposava a la localitat murciana de Beniajan  en un torneig celebrat en una antiga estació de trens. José es va imposar en les 5 partides disputades.

 

La jornada 5a per equips de la Comunitat Valenciana va ser molt positiva, ja que van guanyar els tres equips de Silla.  El d'adults va vèncer a Torrent per un clar 5,5 a 2,5. El primer equip de l'escola guanyà al fort equip del Xeraco C per 6,5 a 1,5. El segon equip de l'escola s'imposava per la mínima al Sueca.  El xicotet Ximo i la xiqueta Lucia Follana amb 7 i 9 anys van destacar en aquesta trobada i van guanyar i donar la victòria a l'equip de Silla López Instal·lacions. El primer equip de la EME de Silla és líder de grup i arriba a les 4 últimes rondes amb molt bones opcions d'ascens.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167