Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > BONS RESULTATS PER A L'ATLETISME EN EL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CLUBS
BONS RESULTATS PER A L'ATLETISME EN EL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CLUBS
04/02/2015
BONS RESULTATS PER A L'ATLETISME EN EL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CLUBS
Júnior i Promesa dones i Juvenils i Promeses homes classificats per al Campionat d'Espanya
CAMPEONAS PROMESA FEM.
CAMPEONAS JUNIOR FEM (1)

Aquest cap de setmana, Ontinyent va albergar el  campionat autonòmic de clubs per a les categories Juvenil Júnior Promesa i Absolut. Aquest campionat una vegada més va confirmar que, si fins ara els resultats dels atletes del Club Atletisme Silla havien sigut molt bons, era el moment de referendar-los i així ho van fer.  Van aconseguir el més alt del pòdium en dos categories així com la victòria individual de Cristina García en Júnior femení,  el segon lloc del pòdium de Paula Espí i el tercer de Laura Pérez en el promesa femení.  A més d'aquestes atletes, cal destacar, una vegada més, Alicia González, que va véncer en benjamins, i Talía Pisa, segona en  alevins.

 

En total, quatre equips van aconseguir classificar el Club Atletisme Silla per al Campionat d'Espanya de clubs.  Júnior i Promesa dones i Juvenils i Promeses homes.  

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167