Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL FUTBOL-8 DEL SILLA CF GAUDEIX D'UNA CAMPANYA ENVEJABLE
EL FUTBOL-8 DEL SILLA CF GAUDEIX D'UNA CAMPANYA ENVEJABLE
21/01/2015
EL FUTBOL-8 DEL SILLA CF GAUDEIX D'UNA CAMPANYA ENVEJABLE
El club travessa per una magnífica època amb els alumnes més xicotets
PREBENJAMÍN B (II)
PREBENJAMÍN B (I)

Al marge dels resultats esportius, que no es pot obviar que estan sent molt positius en línies generals i que ens demostren que el Silla CF continua anant a més com a col·lectiu en els últims anys, el club travessa per una magnífica època amb els alumnes més xicotets des de la categoria prebenjamí fins als alevins, molt a tindre en compte de cara al futur més pròxim tant en l’àmbit social com en el futbol.

 

El sacrifici, el treball i la tenacitat que porten realitzant els entrenadors durant la temporada, conjuntament amb l’enorme progressió que experimenten els xiquets, provoquen alegries cada jornada en la institució sillera. Prova d'això són els partits tan apassionants que afronten assíduament els equips blanquets pels primers llocs en els seus respectius grups i el respecte que s'estan guanyant a pols en les diferents competicions de lliga en què participen.

 

Un bon exemple del moment tan dolç que es viu és el Prebenjamí "B", fins a la data segon classificat i la passada jornada es va imposar a domicili al tercer, el CDB Massanassa “B”, per 3-4 en un partit de gran altura que va resultar molt emocionant. Aquesta victòria li dóna l'opció de continuar mantenint la pugna pel lideratge amb la UD Castellar-Oliveral “A”. Els prebenjamins que dirigeix Saúl Sánchez estan batent tots els registres golejadors en l'Escola amb 104 tants a favor per únicament 12 en contra en els 11 partits disputats, seguits molt de prop per l'Aleví “A” que suma 103, encara que aquest representant siller ha encaixat només 9, i es jugarà situar-se en el més alt dissabte que ve dia 24, a les 15:00 hores, al Morera, contra el CF Fundació VCF “D”. Precisament, aquest cap de setmana hi haurà un bon nombre d'enfrontaments directes en les divisions del Futbol-8 amb els representants del CF Fundació VCF que lluiten junt amb els sillers per posar-se al capdavant.

 

La plantilla del Prebenjamí “B”, les fotos de la qual il·lustren aquesta notícia, està formada per Hugo Baixauli, Muhammad Ben Abdellah, Carlos Calabuig, Enric Domingo, Hamza Khattabi, Cèsar Lorente, José Luis Machancoses “Josete”, Adrián Magalló, Joaquín Marín, Pau Martí, Martín Palomares, Albert Cosí i José Luis Real. Saúl Sánchez està comptant amb l'ajuda en la banqueta d'Adrián Figuerola i Óscar Belmar.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167