Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CAMPIONAT PROVINCIAL INFANTIL D'ATLETISME
EL CAMPIONAT PROVINCIAL INFANTIL  D'ATLETISME
13/01/2015
EL CAMPIONAT PROVINCIAL INFANTIL D'ATLETISME
Van aportar al club d'Atletisme Silla la xifra de 2 ors i 5 bronzes
SERGIO PARÍS CAMPEÓN PROVINCIAL 1000mt.
ALBA ESCRIBANO 3ª CLASIF.
SALIDA LA NUCÍA

Dos ors i dos bronzes en el campionat provincial infantil ens permeten continuar veient el futur amb esperança, perquè demostra que la nostra pedrera té assentades les bases perquè el club es puga continuar mantenint d’aquesta i oferint al nostre poble els magnífics resultats als quals ens té acostumats.

 

Tant Andrea Gómez com Sergio París van pujar al més alt del pòdium després d'imposar-se de forma majestuosa en la prova de 500 ml i 1000 ml, respectivament.  També caldria destacar els bronzes aconseguits per Mario Werther i Lucia Gómez  en la prova de fons (2000 ml). Alba Lapausa, Maria Alcolea, Lucia Navarro, Ana Villalba, Andrea Martínez,  Daniel Romero i Raul Llácer van fer una competició més que digna perquè molts d'ells eren debutants en la categoria.

 

A la població de la Nucia, a Alacant, es van desplaçar només sis atletes, dels quals tres d'ells van aconseguir el bronze de les seues respectives proves: Alba Escribano en Júnior Femení,

Laura Pérez en Promesa Femení i Sergio López en Promesa Masculí. I no podem oblidar el 10é lloc de Javier Domingo en la categoria Juvenil.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167