Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > RICARDO PERIS, GUARDONAT PER LA FEDERACIÓ VALENCIANA DE FUTBOL
RICARDO PERIS, GUARDONAT PER LA FEDERACIÓ VALENCIANA DE FUTBOL
26/11/2014
RICARDO PERIS, GUARDONAT PER LA FEDERACIÓ VALENCIANA DE FUTBOL
A la Gala de Lliurament de Premis i Trofeus celebrada per la FFCV en Expo Hotel
Galardon Presi

Espectacular Gala de Lliurament de Premis i Trofeus celebrada per la FFCV en Expo Hotel a València, amb la presència de més de 600 invitats en la nit més important del futbol regional valencià i on un dels seus protagonistes va ser el màxim dirigent del Silla CF, Ricardo Peris, el qual va rebre un dels guardons a títol individual pel treball que desenvolupa en els últims anys al capdavant del club esportiu degà de la nostra localitat. El president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Vicente Muñoz Castelló, acompanyat de bona part de la seua Junta Directiva, el director general de l'Esport de la Generalitat Valenciana, Mateo Castellá; el president del València CF, Amadeo Salvo; el vicepresident del Vila-real CF, José Manuel Llaneza; el president d'honor del Llevant UD, Paco Fenollosa, i així un llarg etcètera de personalitats del món del futbol. Ningú no va voler perdre's la Gala de Lliurament de Premis i Trofeus corresponent a la Temporada 2013/14 que la FFCV va dur a terme al Gran Saló d'Expo Hotel a València.

 

Presentada pel periodista Paco Lloret, la Gala va lliurar, en la seua primera part, els trofeus de campions a tots els equips juvenils i amateurs de les categories regionals de la Comunitat Valenciana; mentre que, posteriorment, es va voler reconéixer i homenatjar totes aquelles persones que l'ens federatiu autonòmic estima que més fan pel futbol regional en diferents clubs. En aquest punt, el Silla CF va ser anomenat en la figura del seu president i alma mater, Ricardo Peris, que des que va saber que havia sigut premiat per la FFCV, gràcies a la seua labor i esforç personal, ha volgut fer partícip del guardó “tots els membres que actualment integren o han integrat l'entitat, sota el meu mandat, sense oblidar-me de tots aquells que més anònimament han fet i fan possible que el Silla CF siga el que és avui en dia, un club amb un alt nivell d'exigència esportiu i social, que no para de créixer en nombre, respectat i considerat per la gent, no sols de la nostra localitat, sinó del futbol valencià en general com així ens ho demostren amb aquest premi”.

 

En paraules del mandatari siller: “Aquest guardó és de tots. Des del primer fins a l'últim dels que formem el Silla CF, cadascun exercint incansablement una funció o càrrec dins i també fora, col·laborant amb nosaltres. I, si aquesta entitat, amb tanta història darrere, no fóra un sentiment per a Silla i els seus habitants, jo, per exemple, no hi estaria, ja que, com bé sabeu, els que em coneixeu des de fa anys, quan encara era un criatura, per a mi el Silla CF és, des de sempre, el meu equip, com per a la immensa majoria de sillers. En això incloc a tots, des de l'últim querubí que s'ha apuntat enguany fins al primer equip de tota la vida. I basant-se en aquest sentiment ens hem de guiar. Tots junts, si romaneu units, estic convençut que, a curt o mitjà termini, situareu aquest club on es mereix”. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167