Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > RACING ALGEMESÍ 0-0 SILLA C.F.
RACING ALGEMESÍ 0-0 SILLA C.F.
25/11/2014
RACING ALGEMESÍ 0-0 SILLA C.F.
El Silla CF afrontarà el derbi amb el Picassent CF més decisiu diumenge dia 30
XIRI
LANZAMIENTO DE FALTA
PIÑA
SALIDA
SIN LUZ

Els partits d'aquesta temporada del Silla CF porten camí de convertir-se en vertaders “Expedient X” difícils de desxifrar per la multitud d'incidències, impensables algunes d'elles quan s’acaba l'any 2014, que succeeixen i que li toca patir, com allò que s'ha succeït al Poliesportiu Municipal Joan Girbes d'Algemesí. L'equip local, precari a les últimes jornades i que travessa per gran quantitat de problemes interns, va voler deliberadament retardar l'inici de la trobada quan va presentar les fitxes 13 minuts abans de l'hora fixada per al començament del xoc (16.00 hores) i entrava al vestuari a les 15.59 hores, quan l'àrbitre, que després es convertiria en còmplice de l'actuació del Racing Algemesí, va requerir la seua presència a l'eixida al camp, on ja formava el Silla CF fins en tres oportunitats fent cas omís els de la Ribera Alta a les peticions del col·legiat, el Sr. Alejandro García Cebrián. Aquesta demora provocada pel Racing va comportar que el descompte decretat en la primera part fóra de 4 minuts a causa de l’expulsió i altercat inclòs del tècnic local, Vicente Vayà. Amb la finalitat de parar el joc les nombroses pèrdues de temps del conjunt d'Algemesí, algunes d'elles escandaloses, el partit s’estava jugant al minut 60 sense llum solar. Una vegada es va arribar a aquest punt, el Sr. García Cebrián va sol·licitar al delegat del Racing que s'encengueren els focus de la instal·lació, cosa que ningú del club amfitrió va accedir,  jugant-se la resta de l'enfrontament, en concret 30 minuts, sense visibilitat, sobretot els últims 20 minuts quan a penes es podia distingir el baló. Per a sorpresa, indignació i impotència total de la delegació sillera present al Joan Girbés, l'àrbitre va voler acabar aquest compromís de lliga amb l'única llum elèctrica dels fanals situats a l'exterior dels carrers del poliesportiu, rebutjant les reclamacions de suspensió que li feia la banqueta del Silla CF, ja que no hi havia prou il·luminació. Tant en els vestuaris com a la resta del complex municipal els llums funcionaven perfectament, alhora que les torres del Joan Girbés romanien apagades. Per descomptat, el nostre club ja s'ha posat mà a l'obra perquè açò no quede impune i anirà directe al Comité de Competició de la FFCV.

 

Quant al futbol, més del mateix. Un Silla CF dominador, creador d'oportunitats de gol, amb dos pals inclosos en llançaments de falta de Yassine i Andrés, i incapaç de perforar la porteria contrària davant d'un rival que no va voler jugar en cap moment i que se va limitar a tallar el futbol siller a base de faltes i que tancat enrere, fins i tot amb la seua condició de local, va buscar el botí que finalment va obtindre: Un punt. Al minut 90, Canet va ser vilment agredit pel dorsal 10 del Racing Algemesí, Alfonso, el qual li va produir un tall al llavi del futbolista blanquet sense que l'àrbitre vera res al trobar-se d'esquena i, com no podia ser de cap altra manera, sense llum. El jugador que va acabar expulsat va ser el propi Canet a l'encarar-se amb unes persones situades just al costat de la banqueta del Racing. Una pena tot allò que s'ha succeït en aquest partit, que si hi haguera justícia al món del futbol no haguera conclòs així, ja que al Silla CF creiem fermament en uns valors esportius i TOT NO VAL per a aconseguir un míser punt. El que no cap el menor dubte és que la imatge del Racing Algemesí i la dels seus «irresponsables» ha quedat molt danyada. 

 

El Silla CF afrontarà el derbi amb el Picassent CF més decisiu per als interessos sillers dels últims anys, possiblement des de l'ascens a Preferent en la temporada 2011/12, amb un desavantatge de cinc punts respecte al seu adversari veïnal. El xoc se celebrarà el diumenge dia 30, a les 16:30 hores al Vicent Morera. L'afició ara més que mai ha d'estar al costat dels blanquets! 

 

Xus Vendrell es va decidir en la seua volta a Algemesí pel següent onze titular: Lucas, Carrasco, Fran (Ós, m. 59), Xiri, Damián, Cèsar, Canet, Josep (Machancoses, m. 75), Edgar (Andrés, m. 65), Yassine i Aitor (Iranzo, m. 68).

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167