Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'EME DE SILLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS, SUBCAMPIONA AUTONÒMICA
L'EME DE SILLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS, SUBCAMPIONA AUTONÒMICA
18/11/2014
L'EME DE SILLA LÓPEZ INSTAL•LACIONS, SUBCAMPIONA AUTONÒMICA
El Club rendirà al Nadal un memorial al patrocinador José Luis López
hotel grand palladium 2014 049
hotel grand palladium 2014 058 - copia
hotel grand palladium 2014 059
2-12 SILLA
hotel grand palladium 2014 044

La localitat de Sagunt va organitzar recentment el campionat autonòmic d'edats Sub-12 de la Comunitat Valenciana. A la cita, van acudir les diferents escoles d'escacs de les tres províncies. L'escola de Silla, en un brillant torneig, va aconseguir repetir l'èxit de la temporada passada i va aconseguir un merescut subcampionat.

 

Sens dubte  aquest resultat no és casualitat, és el còmput de molts esforços, moltes hores de treball amb els xiquets durant anys, que donen finalment els seus fruits. Els xiquets que van aconseguir el subcampionat van ser Marc Carbonell, José Calabuig, Nieves Sanleón i José García. Enhorabona per fer gran Silla.

 

El Club vol a agrair a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Silla la seua constant  ajuda en tot el que pot i rendir un homenatge al patrocinador José Luis López Esteve:  “Ens va donar respir en moments molt complicats, va apostar pels escacs i nosaltres, en el seu nom, intentem donar-li la major publicitat possible. Ell està ara al cel, però no l’oblidem. Sabem que des d'on està ens veu i s'alegra. Prompte tindrà un merescut memorial al Nadal”

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167