Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF REACCIONA A TEMPS
EL SILLA CF REACCIONA A TEMPS
10/11/2014
EL SILLA CF REACCIONA A TEMPS
ELS BLANQUETS REMUNTEN EN LA SEGONA MEITAT CD MONTE SIÓN 1-3 SILLA CF
YASSINE
CÉSAR
CONDUCCIÓN CÉSAR
OCASIÓN MACHANCOSES
REMATE DE CABEZA DE JOSEP
XIRI

L'equip siller es va complicar l'existència, més d'allò que s'ha degut, en un partit que va dominar a plaer quant a possessió de l'esfèric, però que va poder desembocar en un entropessó que no entrava en els càlculs d'un conjunt que “va regalar” 45 minuts a un rival que va demostrar amb escreix la mala posició que ocupa en la taula classificatòria. Únicament el canvi de cara positiu que va haver-hi en la segona part va permetre que el Silla CF encadenara el tercer triomf consecutiu.

 

Els homes de Xus Vendrell, a diferència de l'últim encontre davant del CF Tous, van entrar freds a l'enfrontament del Sant Gregori, la qual cosa, unit que el defensiu CD Monte Sión els va cedir per complet el control del baló, va acabar per anestesiar-los, just el que volia l'esquadra de Torrent, molt inferior en tots els conceptes als blanquets. En el primer acte, el Silla va tocar el cuiro, encara que sense perill ni cap criteri i, per descomptat, incapaç de crear més ocasions de gol que una rematada franca de Machancoses en l'àrea que va ser aclarida per un contrari quan pareixia que acabaria en el 0-1. Les accions a baló parat van ser pràcticament totes silleres, en canvi els futbolistes visitants no van saber executar-les amb encert per a desesperació de la banqueta. A la mitja hora, Xiri va abandonar el camp precipitadament afligit de gastroenteritis i en no poder incorporar-se novament al partit va haver de ser substituït en el 35´per Canet, qui va passar a ocupar un lloc en la mitjana; mentre que Josep va acompanyar Fran en el centre de la defensa. Tot seguit, el CD Monte Sión, en la seua única triangulació en atac, va aconseguir avançar-se en el marcador en el 36´en caure el baló a Juli, el qual va empalmar un bon xut que va batre Lucas. El Silla CF no va donar mostres de reacció fins a l'inici de la represa. L'eixida del recuperat Pablo Molins per un ranquejant Machancoses va donar un altre aire més fresc a l'equip i Iván i el mateix Molins van poder empatar amb el Monte Sión tancat i tallant amb duresa les ofensives d'un Silla que no va desistir en el seu interés de buscar la porteria local. Una assistència darrere de Carrasco a Yassine en el 71´ va permetre que el marroquí posara l’1-1 i amb el conjunt del Morera llançat a per la victòria, el destacat Cèsar va veure en el 77´ a Pablo Molins completament sol perquè aquest superara el porter establint el 1-2. La pèrdua de les formes i el nerviosisme es va apoderar dels integrants de Monte Sión desencadenant en la lamentable i covard agressió que va patir Yassine havent de ser canviat per Aitor. L'àrbitre, d'esquena a la jugada, no va apreciar l'acció tan punible i sancionable, però sí tot el Sant Gregori davant de la indignació dels sillers. Aitor no va esperar molt per a tancar la contesa amb el 1-3 (86´) i aportar la tranquil·litat necessària als aficionats desplaçats a Torrent.

 

El Silla CF lluitarà el diumenge dia 16, a les 17:00 hores, en el Vicent Morera, per aconseguir la fenomenal ratxa de quatre triomfs seguits contra la UD Futbol Alfafar.

 

Xus Vendrell va donar continuïtat a l'onze que li ha donat tan bons resultats en les últimes setmanes amb la variació obligada de Dufau per Damián en el lateral esquerre: Lucas, Carrasco, Fran, Xiri (Canet, m. 35), Dufau, Andrés, Josep, Cèsar (Ós, m. 76), Iván, Machancoses (Pablo Molins, m. 46) i Yassine (Aitor, m. 85).

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167