Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > RESULTATS DEL CLUB BÀSQUET SILLA
RESULTATS DEL CLUB BÀSQUET SILLA
29/10/2014
RESULTATS DEL CLUB BÀSQUET SILLA
Partits disputats

Sènior A:

BÀSQUET SILLA A 75-57 CB QUART A

Va arribar la primera victòria en un partit controlat des de l'inici, amb un màxim avantatge de 32 punts en el minut 2 de l'últim quart. Una bona defensa i uns bons contraatacs, així com la millora en el tir exterior, ens van donar aquesta màxima diferència que després, per la relaxació i perquè l'equip contrari no va abaixar els braços, es va quedar en 18 punts.

Sènior B

CB ESCOLÀPIES 70-60 FUNDACIÓ ECO-RAEE'S BÀSQUET SILLA

Derrota per la primera part que no hem jugat a res. En la segona hem pujat intensitat defensiva i ofensiva i hem jugat molt millor. Si pensem que cadascun ha de guanyar el seu partit, en lloc de tots guanyarem, anirem malament. Hem de demostrar que podem competir si volem competir.

Sènior SUB-21

ROCKEROS CE HAC 63-53 RECYTECH IBÈRIA BASQUET SILLA

Un mal tercer quart sentència el partit després d'una gran primera meitat, arribant al descans onze punts dalt (25-34). A pesar de la derrota i del monumental defalliment del tercer quart, molt bona imatge i actitud davant d'un equip amb molt d'ofici. Ànim xavals! A continuar treballant!

 Cadet groc

CB MASSAMAGRELL 30-63 CB SILLA GROC

Un bon partit, sobretot en l'esforç per aconseguir el baló i atacs més organitzats.

Cadet negre

CB SILLA NEGRE 31-80 MARISTES B

Infantil Masculí

EMB L'ALCÚDIA 45-34 EME BÀSQUET SILLA

Mal partit amb tirs lliures sense tocar el cercle, passades fluixes i defensa molt dèbil. Positiu, la millora tàctica de l’equip i l'actitud dels xavals a pesar de la derrota.

Aleví Masculí

EME BÀSQUET SILLA 14-65 CB TAVERNES ´A´

Esforç dels nostres per continuar millorant en una lliga d'un nivell molt superior al nostre.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167