Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > RESPOSTA SILLERA A PICANYA
RESPOSTA SILLERA A PICANYA
27/10/2014
RESPOSTA SILLERA A PICANYA
El Silla CF es retroba amb el triomf i el gol CD JOVENTUT PICANYA 0-3 SILLA CF
YASSINE CALENTANDO
CÉSAR
CONJURA
SALUDOS
SORTEO CAMPO

Després de viure's una setmana complicada en el Silla CF com a conseqüència dels dos últims resultats negatius que havia obtingut el primer equip, els homes de Xus Vendrell van tornar a ser el bloc capaç de doblegar qualsevol rival i en les circumstàncies més adverses.

 

Sense arribar a temps de recuperar cap dels lesionats que arrossega el conjunt blanquet, els futbolistes i el cos tècnic es van conjurar per a aconseguir tres punts clau que tornaren la tranquil·litat al nostre club i ho feren, oferint una imatge de solvència, en un feu incòmode com és Picanya. El Silla va recordar a l'equip que va donar una lliçó a Alcàsser, anul·lant al contrari i impedint-li que creara una sola ocasió de gol en tot el partit, per la qual cosa es podria afirmar que va recuperar les vibracions positives que transmetia fins no fa molt.

 

Els sillers van botar al terreny de joc amb la ferma convicció de dominar l'esfèric i buscar contínuament la porteria contrària i prompte es va veure que seria una trobada diferent. Les entrades per ambdós costats d'Iván i Andrés van provocar autèntics descosits en la defensa del CD Joventut Picanya i amb Yassine com a referent en la davantera, acompanyat per Machancoses com a mitjapunta , i Cèsar tremendament participatiu amb el baló en els peus.

El Silla CF va arraconar en la seua parcel·la un adversari que si per alguna cosa es caracteritza és pel potencial ofensiu que atresora.

 

La pressió que exercia l'esquadra de Morera va trobar la seua recompensa en el minut 9 en una sensacional jugada de Yassine que va culminar fantàsticament Cèsar allotjant el cuir al fons de les malles. Lluny de relaxar-se pel 0-1, el Silla va continuar sent l'autèntic dominador de la trobada buscant el segon tant i tallant qualsevol intent del Joventut Picanya per acostar-se als dominis de Lucas.

 

Josep en la mitjana i la defensa al complet van mantindre a ratlla els locals fent ús de grans dosis de treball,  sacrifici i, fonamentalment, concentració, cosa que impedira qualsevol tipus de desorientació.

 

Abans de complir-se la mitja hora, concretament en el 27´, Yassine va marcar el 0-2. Tot seguit Iván, Andrés i Machancoses disfrutaven d'oportunitats amb diverses internades i assistències que a punt van estar de transformar en més gols visitants.

 

La capacitat de reacció del Joventut Picanya va ser nul·la i només a base de balons llargs i centres a l'àrea sillera van buscar sorprendre per dalt un segur Lucas. La impotència de l'equip que dirigeix Rafa Ojeda va desembocar en la segona meitat en entrades a deshora que l'àrbitre no va saber tallar i provocacions constants per part d'alguns futbolistes del Picanya i els membres del seu banqueta, inclòs el delegat de camp, persona que va repetir les actituds “antiesportives” de la passada temporada, de sobra conegudes per tots els conjunts que visiten Picanya, contribuint que s'encengueren els ànims innecessàriament. A més, d'adjudicar al Silla CF un vestuari amb un pam d'aigua en el sòl i completament brut. Fet negatiu per a la imatge com a club del CD Joventut Picanya. Cal destacar especialment el col·legiat, que va resoldre la “disputa” expulsant el tècnic del Silla, Xus Vendrell.

 

Andrés, en la fantàstica execució d'una falta, i Machancoses, el tir de la qual va repel·lir un defensa sota els pals amb el porter ja batut, van estar prop de sentenciar, de manera definitiva, la contesa, però Yassine, en el 86´, es “va fabricar” una jugada individual desfent-se de tots els defensors que li van eixir a l'encontre amb la pilota, literalment pegada als peus, per a posteriorment batre el porter del Joventut Picanya al mig de l'alegria del marroquí i de tots els seus companys i membres de la banqueta que celebraren el 0-3 en la zona de la graderia on estaven situats els aficionats blanquets, i que ovacionaren  repetidament els seus. 

 

El Silla CF rebrà al CF Tous dissabte dia 1, a les 17.00 hores, conjunt que aquesta jornada ha guanyat al camp de la UE Vall dels Alcalans (1-2), per la qual cosa és necessari de nou el suport i la comunió d'equip i afició al Vicent Morera.

 

L'onze que va superar amb claredat el CD Joventut Picanya va estar compost per Lucas, Carrasco, Fran, Xiri, Damián, Andrés (Edgar, m. 80), Josep, Cèsar, Iván (Dufau, m. 75), Machancoses (Iranzo, m. 89) i Yassine (Álvaro, m. 87).  

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167