Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > INESPERAT ENTROPESSÓ AL VICENT MORERA
INESPERAT ENTROPESSÓ AL VICENT MORERA
20/10/2014
INESPERAT ENTROPESSÓ AL VICENT MORERA
SILLA CF 0-0 UE VALL DELS ALCALANS
IMG_3979
IMG_3974
IMG_3975
IMG_3976
IMG_3977
IMG_3978

Segona jornada sense guanyar i segon partit en què el Silla CF es queda sense marcar. Així de fàcil i també de ràpid es podria resumir l’encontre presenciat al Vicent Morera, però, no és menys cert, que tampoc seria del tot just ometre la serietat i l'ordre defensiu mostrat per un rival que, conscient de la seua evident inferioritat, va plantar sense inconvenients un trivote en el centre el camp i una línia de quatre homes arrere que, acompanyats d'un porter segur i encertadíssim, se li va acabar indigestant, i de quina manera, a l'equip siller. Els blanquets comptaven amb les importants baixes per lesió de Coke, Pablo Molins, Canet, Aitor, Óscar i Oso, més la d'Andrés, per sanció. No obstant això, gràcies a l'amplitud i el potencial esportiu del planter d'enguany, tornaven a presentar una convocatòria de garanties per a véncer un adversari com la UE Vall dels Alcalans.

Pablo Machancoses va ser el primer a posar a prova Darío, porter visitant, a qui va obligar a enviar a córner un tir col·locat al pal dret de la porteria taronja. A l'ocasió de Machancoses li va seguir un rematada de Juan Iranzo, curiosament exfutbolista i entrenador de la Vall, que el porter també va desbaratar sense dificultats. La pressió sillera en els primers 20 minuts va resultar asfixiant enfront de la labor de superació que, amb el pas del temps, va paréixer instal·lar-se en un adversari que s'ho va creure i va aconseguir anul·lar Yassine, a més de provocar un curtcircuit en la creació local amb Edgar com a únic referent i mostrant decisió amb el cuiro en els peus, assortint de balons a les bandes i, fins i tot, xutant a porta. En un de tants serveis de cantó favorable al Silla, i al tall del descans, Josep va poder avançar els seus en el marcador en caure-li l'esfèric en un rebuig, però el seu tir amb intenció li va eixir fluix i va anar a parar a les mans de Darío. En l'intermedi, el tècnic blanquet, Xus Vendrell, va donar entrada a Damián per Iranzo i la possessió de la pilota va continuar tenint un únic protagonista, el Silla CF. Els jugadors de la Vall dels Alcalans cada vegada es van sentir més còmodes i organitzats defenent en bloc en la frontal de l'àrea i, encara que feia la sensació que el 1-0 podia arribar en qualsevol moment, la realitat de l’encontre deia que a les files silleres no hi havia una suficient claredat d'idees com per a desembossar la situació tan complexa que s'estava originant en el transcurs dels minuts, fonamentalment com a conseqüència de patir massa impotència i ansietat a l'hora de doblegar un contrari assequible en la Lliga. Abans de ser substituït per Álvaro, Machancoses enviaria al pal una falta molt ben executada per Damián i amb Edgar fos i Yassine desaparegut, Vendrell va optar per potenciar, encara més si és possible, la mitjana més ofensiva i les bandes, en la recerca d'espais, incorporant al camp a Cèsar i Carlos.

L'oportunitat per a desequilibrar la contesa la tindria Iván en un mà a mà amb Darío que el siller no va saber culminar en gol. En la recta final del partit, el nerviosisme es va apoderar del Morera, ja que, a la pressió pel resultat dels més de 200 aficionats que exigeixen més als seus i, sobretot, la “càrrega” de responsabilitat que això comporta per als futbolistes blanquets presents en la gespa, se li va afegir la permissiva actitud que va mostrar l'àrbitre en la senyalització de les faltes constants i repetitives dels rivals i les seues deliberades pèrdues de temps per a desesperació de tots. La Vall va saber jugar totes les bases possibles per a conservar el 0-0. Ningú encertava a comprendre com, després del que s’ha vist sobre el terreny de joc, el Silla CF va veure un total de set cartolines grogues i únicament dues la UE Vall dels Alcalans. Inaudit.

Pas enrere del primer equip que, després d'encadenar nou punts dels nou possibles en les tres primeres jornades de lliga, ara ja acumula dues setmanes sense guanyar i, pitjor encara, sumant lesionats i oferint una imatge que genera dubtes inesperats fa a penes unes dates que l’allunyen del potencial que se li pressuposa, fets que estan preocupant molt seriosament en el nostre club. El desplaçament que afrontarà el Silla CF a Picanya es preveu molt difícil per a poder retrobar-se amb el triomf, però ja es necessita un punt d'inflexió per a retornar novament a la senda de les victòries.

Xus Vendrell va disposar l'alineació següent: Lucas, Carrasco, Fran, Xiri, Dufau, Iván, Josep, Edgar (Cèsar, m. 66), Yassine (Carlos, m. 73), Machancoses (Álvaro, m. 66) i Iranzo (Damián, m. 46).

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167