Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ALCÚDIA TRENCA LA RATXA DEL SILLA CF
L'ALCÚDIA TRENCA LA RATXA DEL SILLA CF
13/10/2014
L'ALCÚDIA TRENCA LA RATXA DEL SILLA CF
Primera derrota sillera en aquest curs UE L'ALCÚDIA 1-0 SILLA CF
SORTEO
CHUT
MACHANCOSES
PELIGRO
REMATE
SALUDOS
SAQUE INICIAL

Després d'encadenar la formidable xifra de nou punts dels nou possibles en l'arrancada de lliga, el Silla CF va caure per primera vegada en aquesta campanya i va ser precisament en el feu d'un dels adversaris cridats a lluitar-li, un any més, l'ascens a Preferent. El conjunt siller va oferir en el primer acte els pitjors 45 minuts que se li han vist fins a la data, la qual cosa va aprofitar la UE L’Alcúdia per a avançar-se en el marcador abans del descans i conservar l'avantatge en la segona part.

Hi havia especial interés per comprovar com respondria el Silla en un encontre amb un rival directe i la sensació que va deixar va resultar un tant decebedora, acompanyat per un arbitratge casolà que va jugar en tot moment en contra dels interessos blanquets. Des de l'inici ja es va veure un Silla desconegut; massa erràtic en les passades, amb poca intensitat en el seu futbol i nul·la fluïdesa al centre del camp amb Oso condicionat amb una cartolina groga des del minut 4, per una entrada en la línia de mitjans que posteriorment en el partit hi hauria moltes igual que aquesta acció i que l'àrbitre no va castigar de la mateixa manera. L’Alcúdia no va arriscar mai, a pesar de la seua condició de local, i es va limitar a buscar a base de balons llargs ràpides contres que pogueren ser aprofitades per Moha i Marton, les seues referències en la davantera. Quan el Silla va paréixer despertar de la seua letargia amb Yassine, excessivament allunyat de l'àrea contrària, rebent faltes contínuament sense que el col·legiat aplicara la mateixa vara per a ambdós conjunts i Iván entrant per banda esquerra amb cert perill, en el 41´ es va produir l'error que a la fi acabaria per decantar el xoc. Un greu desajust defensiu visitant, unit a un mal rebuig de l'esfèric sense que cap jugador siller encertara a traure el baló en condicions de l'àrea, va provocar que el cuiro li caiguera al futbolista amb més qualitat de la UE L’Alcúdia, Nacho Hervás, que va connectar un xut que es va colar en la mateixa esquadra de la meta de Lucas. El 1-0 era, sens dubte, un premi excessiu per als mèrits de L’Alcúdia, però, no és menys cert, que va penalitzar la roïna primera meitat del Silla.

En el segon acte, l'esquadra del Morera va buscar dominar la contesa, objectiu que va aconseguir àmpliament, en gran manera, per l'actitud garrepa futbolísticament parlant de la UE L’Alcúdia. L'entrenador roig-i-blanc, Roberto Granero, va manar als seus defendre amb ungles i dents l’1-0 eixint únicament dels seus dominis amb balons que trencaren les esquenes dels centrals sillers i, encara més, amb Óscar Montoro minvat físicament des de la mitja hora de joc, aproximadament. El Silla es va posar a la faena i, amb l'entrada d'Andrés i Álvaro, i la major participació de Yassine en la davantera, va començar a generar oportunitats per a empatar. Iván i Andrés van disfrutar de dues magnífiques ocasions per a marcar, mentre que Lucas va salvar en sengles intervencions el 2-0 amb el Silla bolcat sobre la porteria d'Alberto Gómez. L'expulsió d'Andrés (74´) va afegir major dificultat al partit, però Yassine, a qui literalment van cosir a puntellons i espentes sense que l'àrbitre fera res per impedir-ho més que amenaçar el marroquí d'ensenyar-li el camí dels vestuaris en cas de prosseguir amb les seues reclamacions, encara va tindre l’1-1 que va evitar miraculosament el porter de L´Alcúdia. A pesar de la inferioritat numèrica dels blanquets, l'últim quart d'hora de la trobada va discórrer amb tots els futbolistes de L’Alcúdia embotellats en la seua àrea i el Silla intentant-ho de totes les maneres possibles amb Cèsar aportant més criteri a la conducció del baló. El partit va finalitzar amb un córner favorable al Silla on va pujar fins a Lucas a rematar amb tota la UE L’Alcúdia tancada al voltant del seu porter sense que els homes de Xus Vendrell aconseguiren el propòsit de la igualada, per a desfici dels aficionats sillers presents a Els Arcs.

El Silla CF haurà de traure conclusions d'allò que ha succeït a l’Alcúdia abans d'enfrontar-se el dissabte dia 18, a les 17.00 hores, al Vicent Morera, a la UE Vall dels Alcalans, equip que va guanyar el dimecres passat a Almussafes (1-2). Una altra de les notícies preocupants és el nombre de lesionats que acumula, setmana rere setmana, la infermeria del Silla, i és que Coke, Pablo Molins, Canet i Aitor ja es van quedar fora de la llista de convocats aquesta jornada per aquesta circumstància, i caldrà comprovar com evolucionen Iván i Óscar Montoro, que es van retirar de la gespa amb problemes.

L'alineació que va presentar Xus Vendrell contra la UE L´Alcúdia va ser la formada per Lucas, Carrasco, Xiri, Óscar (Fran, m. 85), Damián, Iván (Álvaro,m. 65), Josep, Oso (Cèsar, m. 77), Yassine, Machancoses i Iranzo (Andrés, m. 55).

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167