Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > PRESENTACIÓ CLUB DE BÀSQUET
PRESENTACIÓ CLUB DE BÀSQUET
06/10/2014
PRESENTACIÓ CLUB DE BÀSQUET
Es van presentar tots els equips del club
basquet 9
basquet 1
basquet 2
basquet 3
basquet 4
basquet 5
basquet 6
basquet 7
basquet 8
basquet 12
basquet 10
basquet 11

El divendres passat va tindre lloc al pavelló municipal de Silla la presentació del Club Bàsquet Silla per a la temporada 2014-2015. A l'acte van acudir multitud de pares, familiars i amics que van omplir les grades per a donar suport a tots els integrants dels diferents equips.

 

Es van presentar tots els equips del club: dos de prebenjamins, dos de benjamins, un aleví, un infantil, dos cadets i quatre sèniors, fins als més majorets sènior C, quasi rondaren en total els 200 jugadors/es. L'alcalde Serafín Simeón, que mai falta a la cita, va acompanyar en tot moment el president del club Eduardo Carbonell que va dirigir unes paraules al públic assistent.

 

Un dels  moments més emotius que es va viure,  abans de donar començament a presentar els jugadors, va ser el lliurament d'una placa commemorativa a Verónica per la recent pèrdua del seu marit José Luis López, el qual, durant  molts anys, ha col·laborat amb aquest club que té un equip amb el seu nom inscrit en Federació.

 

Una vegada acabat l'acte de la presentació, els quatre equips de les categories dels més xicotets van gaudir d'un partit.

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167