Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > PRIMERS PARTITS OFICIALS EN EL SILLA CF
PRIMERS PARTITS OFICIALS EN EL SILLA CF
19/09/2014
PRIMERS PARTITS OFICIALS EN EL SILLA CF
La Lliga comença per a Silla CF, Silla CF "B" i Juvenil "A"
HORARIOS
ENTRENE

El període de proves ha acabat per a tres equips del nostre club que aquest cap de setmana arranquen la temporada oficial amb la disputa de la primera jornada de lliga. Encara que l'atenció principal de l'aficionat està fonamentalment centrada en el diumenge que ve, a les 17:00 hores al Vicent Morera, amb l'esperat debut del Silla CF en un nou projecte esportiu per l'ascens a Preferent, i tot el que això suposa, no és menys destacable la més que interessant visita que realitzarà aquest dissabte el filial blanquet al Camp del Pla d'Alcàsser per a enfrontar-se a l'Olympyakos després d'una pretemporada il·lusionant o el derbi de juvenils entre el Silla CF “A” i l'Alcàsser CF que es disputarà en el Morera el diumenge, a partir de les 12:00 hores.

 

Es dóna la curiosa circumstància que el Juvenil “A”, que dirigeix Bernat Capilla, només tindrà dos rivals pròxims geogràficament aquesta campanya en el grup V de Segona Regional, Alcàsser CF i FS Picassent “A”, per la qual cosa comença amb una de les trobades més atractives de cara a l'espectador. La resta de conjunts sillers de Futbol-8 i Futbol-11 continuen amb els partits amistosos, a excepció del Veterans Silla CF que també inicia a Paiporta el seu camí en el campionat regular.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167