Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > IKER BONILLO GUANYA PER CINQUENA VEGADA LA CHALLENGUER DE VALÈNCIA
IKER BONILLO GUANYA PER CINQUENA VEGADA LA CHALLENGUER DE VALÈNCIA
08/09/2014
IKER BONILLO GUANYA PER CINQUENA VEGADA LA CHALLENGUER DE VALÈNCIA
Ara està immers en la preparació del "Chico Pérez" de Madrid
IKER BONILLO 2
IKER BONILLO 1

Nombrosos èxits ha acollit el passat mes d'agost el nostre jove ciclista Iker Bonillo. Iker no ha parat en les seues vacacions escolars i ha guanyat la contrarellotge individual de Vila-nova de Castelló.

 

El mateix triomf va obtindre en la prova d’ Alfafar en la seua categoria i en la carrera disputada a Carlet dissabte passat, en la qual va aconseguir ser tercer en la general i primer corredor de primer any. Tots aquests èxits l’han validat per a guanyar, per cinquena vegada consecutiva, la Challenguer  de València quan encara falten tres carreres per a acabar la temporada.

 

Ara  està immers en la preparació del  “Chico Perez” de Madrid. Una carrera que  Iker  afrontarà en una nova categoria amb l'experiència d'haver guanyat l'edició passada en la categoria inferior.

 

Sort Iker!!

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167