Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ESCOLA CONFIRMA EL CREIXEMENT BLANQUET
L'ESCOLA CONFIRMA EL CREIXEMENT BLANQUET
08/09/2014
L'ESCOLA CONFIRMA EL CREIXEMENT BLANQUET
Per segon any consecutiu se superen les previsions inicials
SALIDA

El treball organitzatiu, esportiu i, sobretot, de club que es desenvolupa en la pedrera amb la ferma idea de continuar en la meta de superació en què ens trobem ara mateix, ha tornat a obtindre el favor incontestable dels alumnes sillers de totes les edats. Aquest fet  està provocant que, per segon any consecutiu, s'estiguen millorant les previsions inicials quant a nombre de matrícules.

 

Després d'una setmana frenètica a l'hora de començar a tancar la composició dels equips, quan només falta seguir perfilant-los amb més detall en les pròximes dates, el Silla CF compta amb dos conjunts per línia en el Futbol-11 des de la categoria juvenil fins a infantils sota la coordinació de Rafa García; mentre que en el Futbol-8 s'han inscrit un total de quatre equips alevins, tres benjamins i tres prebenjamins, a més de la participació de dos representants en la Lliga Querubí (no federada), un més que la passada campanya. Arribats a aquest punt, cal destacar la labor de Manu Camacho com a coordinador de Futbol-8, unida a la direcció d'Arturo Calaforra, ja que està permetent que en aquests moments la totalitat dels conjunts de F-8 estiguen completant-se per a afrontar una temporada 2014/2015 més que atractiva en el Futbol Base.

 

La matriculació en l'Escola romandrà oberta fins al mes d'octubre i tot aquell que desitge jugar en el Silla CF pot passar-se per l'oficina del Vicent Morera i per Faubel, botiga oficial del club en aquesta campanya, per a entallar-se les peces que componen el pack de la roba (JOMA) en l'horari comercial de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores, i els dissabtes de 10 a 14 hores.

 

Com bé diu el nostre lema d'enguany: ANEM A MÉS, BLANQUETS!

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167