Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > SILLA ACULL LA XIV EDICIÓ DE LA MILLA POPULAR
SILLA ACULL LA XIV EDICIÓ DE LA MILLA POPULAR
26/06/2014
SILLA ACULL LA XIV EDICIÓ DE LA MILLA POPULAR
Més de 400 persones van participar en aquesta edició
MILLA BENJAMIN M.
IMG_4519 (2)

La Milla Popular, un esdeveniment esportiu molt esperat al nostre municipi, ha sigut organitzat en aquesta edició pel Club d’Atletisme en col·laboració amb l’Ajuntament. La cursa  va tindre lloc divendres passat i va començar a les 19.30 hores.

 

Després de acabar l’acte, el regidor d’Esports, Marcos Zaragozá,  va entregar els trofeus en les diferents i nombroses categories (des de prebenjamins fins a absoluta masculina i femenina).

 

Gràcies al Club d’Atletisme de Silla molts escolars practiquen i disfruten de l’atletisme i alguns d’ells, més tard, han format part del club. Així mateix, s’organitzen competicions a nivell federatiu i altres a nivell popular, com les diverses edicions de carreres populars. Els últims anys han vingut marcats per la bona actuació de les dones del club que han aconseguit anar ascendint de categoria fins a arribar a la Primera Divisió Nacional de Competicions per Clubs en pista a l’aire lliure.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167