Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > MARC CARBONELL DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIÓ DEL II OBERT DE SILLA
MARC CARBONELL DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIÓ DEL II OBERT DE SILLA
26/06/2014
MARC CARBONELL DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIÓ DEL II OBERT DE SILLA
Marc Carbonell va ser el millor sub-10
escacs 25 juny 6
escacs 25 juny 1
escacs 25 juny 2
escacs 25 juny 3
escacs 25 juny 4
escacs 25 juny 5

Els dies 20 i 21 de juny el Casal Jove es va omplir de taulers d'escacs per a donar escacs davant la presència d'una gran quantitat d'espectadors. Se celebrava el II Obert d'Escacs Sub-1600. La cita va reunir jugadors de diferents localitats com Castelló, Vila-real, Utiel, Gandia, Novelda, la Nucia, Altea...

 

El torneig es va disputar a la distància de 5 rondes i va ser molt emocionant. Fins a l'últim moment no es va conéixer el campió, que va resultar ser un dels més xicotets del torneig, Marc Carbonell Sancho, de la categoria Sub-10. Davant de la sorpresa de tots els presents, s'imposava per davant d'experimentats jugadors d'edats compreses entre els 68 anys i els 7 anys. Marc Carbonell va ser el millor sub-10, millor Sub-12, millor Sub-14, millor local i campioníssim del torneig.

 

Els altres alumnes de l'EME van destacar, amb menció especial a Nieves Sanleón que va quedar en un merescut sisé lloc, xiqueta de 9 anys que no para de donar-nos alegries. Els següents van ser Alberto Montero, José García, José Calabuig, Lucía Follana i Mario Romeu.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167