Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > JOSÉ GARCÍA DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIÓ DEL CIRCUIT IFA D'ALACANT
JOSÉ GARCÍA DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIÓ DEL CIRCUIT IFA D'ALACANT
16/06/2014
JOSÉ GARCÍA DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS, CAMPIÓ DEL CIRCUIT IFA D'ALACANT
Fedor Tusukanov guanya a Altea la Vella i Nieves Sanleón a Alacant
IMG_5823
Fedor gana en Altea
IMG_5818
IMG_5822

Cap de setmana amb molts tornejos d'escacs per a l’EME de Silla. El divendres es va celebrar a Altea la Vella el I Obert d'Escacs en què va quedar campió Fedor Tusukanov que pertany al club de Silla.

 

El dissabte al matí, Massanassa va acollir el seu tradicional obert de festes i dos dels nostres -després d'un torneig sistema masnou- , van arribar a la gran final. Ells són José Calabuig i Lucia Follana. A la vesprada la cita era el circuit IFA d'Alacant que va arribar a la seua última prova. Allí els xiquets de l'Escola de Silla, José García i Nieves Sanleón, es van disputar la setena prova.  En un mà a mà els dos van empatar entre si i van guanyar a la resta de rivals:  empat en el primer lloc i per millor desempat va guanyar el torneig Nieves Sanleón.

 

A la fi del torneig va arribar el moment més important del circuit IFA: calcular els punts acumulats de les 7 proves.  En un acte amb la presència de centenars de persones, José García Molina va quedar campió del circuit IFA i Nieves Sanleón queda subcampiona. Ells han realitzat, per tant, un gran circuit ja que ambdós van avantatjar amb molts punts la resta de participants.

 

El cap de setmana, simultàniament, es va disputar l'IRT de València, on Marc Carbonell va aconseguir quedar-se a meitat de la taula. En l'altre IRT a Alacant, Nieves Sanleón, sense perdre una sola partida, va quedar 15a absoluta del torneig, subcampiona Sub-10 i puja quasi 39 punts de “elo FIDE”. El següent cap de setmana els espera l'Obert de Silla, que se celebrarà el divendres 20 i dissabte 21 a la Nau Jove de Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167