Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF TANCA LA INCORPORACIÓ DE DOS NOUS FUTBOLISTES
EL SILLA CF TANCA LA INCORPORACIÓ DE DOS NOUS FUTBOLISTES
16/06/2014
EL SILLA CF TANCA LA INCORPORACIÓ DE DOS NOUS FUTBOLISTES
El club blanquet es fa amb els serveis d'Oso i Carlos
OSO (I)
CARLOS (I)

Després de tancar en els últims dies l'acord amb Yassine Kharbouch “Yassine” i estampar la seua firma, el Silla CF ha tornat a moure fitxa en el capítol d'incorporacions. En aquesta oportunitat, els reforços són de grat record per a l'afició del Morera, ja que van militar fins fa dues campanyes en l'equip blanquet, formant part de l'inoblidable ascens a Preferent que es va aconseguir en la temporada 2011/2012 amb Manolo Castaño Aguilar com a màxim responsable de la banqueta sillera.

 

José Luis Soler Martínez “Oso” (18-12-88) i Carlos Sanchis Roig “Carlos” (30-06-86) arriben a Silla, procedents del CD Benifaió, amb l'única intenció de repetir l'èxit aconseguit en la seua etapa anterior. Oso és un migcentre de qualitat amb clara vocació ofensiva que va oferir les seues millors prestacions en l’esmentada campanya d’ascens a preferent; mentre que Carlos ve a apuntalar el lateral dret, encara que enguany ha actuat en prou partits de migcentre defensiu en el Benifaió.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167