Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > IV FASE DEL TROFEU MEDITERRANI
IV FASE DEL TROFEU MEDITERRANI
12/06/2014
IV FASE DEL TROFEU MEDITERRANI
Setmana triomfal per al Club Gimnàstica Rítmica de Silla
GIMNASIA JUNIO 7
GIMNASIA JUNIO 8
GIMNASIA JUNIO 1
GIMNASIA JUNIO 2
GIMNASIA JUNIO 3
GIMNASIA JUNIO 4
GIMNASIA JUNIO 5
GIMNASIA JUNIO 6

El passat dissabte EME Gimnàstica Rítmica de Silla va participar en la VI Fase del Trofeu Mediterrani celebrat en El Puig de Santa Maria. En esta fase del Trofeu van prendre part 17 clubs de Gimnàstica amb un total de 121 participants.

 

Les gimnastes del nostre Club van quedar en diverses primeres posicions del pòdium en les seues respectives categories.  1r PAULA GARRIDO  i  LUCIA PERIS, 2n NURIA LEON i ANA ZARAGOZA, 3r  SHEILA ALFONSO, 4t   MARIA LOPEZ I 5t  JESSICA CARMONA.

 

L'endemà van tornar a participar en el IV Trofeu d'Escoles de l'Alcúdia de Carlet en el que van competir 124 participants. Este Trofeu es va dividir en dos parts:  En la primera  van competir com JOCS ESPORTIUS en la qual TOTES les participants van ocupar els primers llocs del pòdium en les seues respectives categories  2n  LAURA ALAPONT, PAULA GARRIDO i CELIA TRAVE, 3r JESSICA CARMONA  I 4t  MARTA MURIA.

 

Durant la segona fase dedicada a ESCOLA ens va representar  ANA ZARAGOZÁ  quedant la 1a en la seua categoria.

 

El treball i l'esforç de les nostres gimnastes i professores ha donat el seu fruit en este cap de setmana triomfal!!

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167