Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > VICENTE CALVO ALFONSO, CAMPIÓ DEL SOCIAL DE LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA
VICENTE CALVO ALFONSO, CAMPIÓ DEL SOCIAL DE LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA
11/06/2014
VICENTE CALVO ALFONSO, CAMPIÓ DEL SOCIAL DE LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA
José García, campió a la Marina i José Calabuig, campió infantil del Social
Vicente Calvo
Alberto Alacuas
Calabuig social
IMG_5769
IMG_5774
IMG_5775

El dissabte passat,  el Casal Jove va ser escenari de l'última jornada del Social de Silla. Amb molta emoció es va emportar el primer lloc Vicente Calvo Alfonso, que va vèncer en els desempats a Ignasi Zaragozá, que va obtindre la mateixa puntuació. En categoria infantil, el campió va ser José Calabuig Ferrer, seguit de Cristian Martínez.

 

Dissabte per la vesprada es va disputar la penúltima prova del circuit IFA d’Alacant. Al camping de la Marina , el jugador del López Instalaciones de Silla, va guanyar totes les partides i amb dos punts d’avantatge del segon classificat.  José es el líder del circuit amb diferencia.   

 

La jornada es va completar a Segorbe. Aquesta localitat castellonenca va reunir un gran nombre de xiquets en el seu obert de festes. Els xiquets de Silla van obtindre bons resultats: en categoria sub-10 la millor dona va ser Lucia Follana que, a més, va quedar 6a de la general; Alberto Montero, que partia com a favorit, va acabar en 9a posició.

 

Diumenge Alaquàs va celebrar el seu tradicional Obert de Xiquets. Ací Alberto Montero va realitzar un excel·lent torneig, va quedar subcampió de la seua categoria i es va classificar per a la final de la copa campions.

 

Aquest cap de setmana estarà també carregat de tornejos. Divendres el torneig d'Altea la Vella i l'IRT d'Alacant que dura 3 dies. Dissabte Massanassa al matí, IRT de la petxina a la vesprada i la final del circuit IFA d'Alacant.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167