Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > ÈXIT DEL II TORNEIG DE BÀSQUET INTERESCOLAR
ÈXIT  DEL II TORNEIG DE BÀSQUET INTERESCOLAR
10/06/2014
ÈXIT DEL II TORNEIG DE BÀSQUET INTERESCOLAR
300 participants inscrits de tots els col•legis de Silla i un de Beniparrell
IMG_0340
IMG_0216
IMG_0251
IMG_0255
IMG_0286
IMG_0287
IMG_0290
IMG_0309
IMG_0314

Per segon any consecutiu, el divendres passat dia 6 de juny va tenir lloc el 2n torneig interescolar organitzat pel Club de Bàsquet Silla. De nou, com l’any passat, tot un èxit de participació. Tants van ser els xiquets i les xiquetes inscrits al torneig, quasi 300 participants inscrits de tots els col·legis de Silla i un de Beniparrell,  que s’hagué de celebrar en dos dies i passar al dissabte els alumnes d’educació secundària.

 

El torneig va comptar amb la presència de l'alcalde Serafín Simeón i el regidor d'Esports Marcos Zaragozá, els quals, junt amb el president del club, van fer el lliurament de les medalles als participants, així com un trofeu per a cada  col·legi. També va tenir un detall amb el club l'empresa de papes Vidal el qual obsequià amb una bosseta de papes a tots els participants.

 

El club vol agrair la massiva assistència (al voltant d'uns 300 de les categories de prebenjamí, benjamí i aleví) dels xiquets i xiquetes  de totes les escoles de primària de Silla i del col·legi Blasco Ibáñez de Beniparrell, així com a tots els col·laboradors que els han  ajudat a dur a terme aquest projecte, tant als voluntaris que estigueren tot el divendres de vesprada i dissabte de matí, com als directors i professors d’educació física dels centres escolars del poble i conserges del pavelló municipal per facilitar a aquest club esportiu el que necessitàvem. 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167