Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > LES XIQUES DE L'ATLETISME SILLA REPETEIXEN A VALÈNCIA EL 2n LLOC
LES XIQUES DE L'ATLETISME SILLA REPETEIXEN A VALÈNCIA EL 2n LLOC
10/06/2014
LES XIQUES DE L'ATLETISME SILLA REPETEIXEN A VALÈNCIA EL 2n LLOC
Club Atletisme Silla a la 2a jornada de lliga 1a divisió
Sanz en Valencia
EQUIPO 2ª JORNADA

La ciutat de València va ser la seu organitzativa de la 2a Jornada de Lliga en una trobada que ens enfrontava al SÚPER AMARA BAT (Iran),  Inaco Monzón (Huesca) i UCAM (Cartagena). En aquesta ocasió el Club sabia de les seues possibilitats per a aconseguir aquesta segona posició i, tot i que al llarg de la competició s’albergaren serioses possibilitats de fer-nos amb el triomf, aquest va correspondre finalment al conjunt d'irun SÚPER AMARA BAT.

 

Les magnífiques actuacions de totes i cadascuna de les atletes del Club d’Atletisme Silla les han portades a competir en la fase final amb els 8 millors equips i, per tant, els garanteixen, una vegada més, la permanència en la Primera Divisió de l'atletisme nacional. Són ja 14 les temporades que militem en la categoria de plata.

 

Cal destacar les victòries individuals de MAICA COLOMER en martell,  JHENIFER ASPRILLA en disc, ANDREEA NICOARA en javelina, MÍRIAM GREGORI en 1.500 ml i AMPARO CHAQUÉS  en Triple Bot però, sobretot, la impressionant actuació de PAULA ESCRICHE 1a en longitud i 2a en altura.

 

Una vegada més, el Club agraeix l'important suport del regidor d'Esports, Marcos Zaragozá, que igual que la jornada anterior va voler estar present en la competició i manifestar així el seu suport al bon fer d’aquest club en nom del poble de SILLA.

 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167