Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > RAFA GARCÍA, NOU ENTRENADOR DEL SILLA B
RAFA GARCÍA, NOU ENTRENADOR DEL SILLA B
04/06/2014
RAFA GARCÍA, NOU ENTRENADOR DEL SILLA B
Fins ara, el tècnic del Juvenil "A" assumeix la direcció del filial
RAFA JAREÑO
JUVENILES

Rafael García Álvarez “Rafa García” (11-08-81) serà el nou entrenador del Silla CF “B” en la temporada 2014/2015 en substitució d'Arturo Calaforra qui, a voluntat pròpia, deixa la banqueta del filial per continuar exercint, encara més si és possible, les seues grans qualitats professionals en el futbol base del nostre club.

 

Rafa García és un tècnic perfectament coneixedor del Silla Club de Futbol ja que, com a jugador, va defendre l'elàstic blanquet durant deu anys i es va convertir en un dels seus màxims golejadors històrics. A més, en les últimes tres campanyes, ha estat al capdavant dels dos conjunts juvenils sillers, a més d'ocupar el càrrec de coordinador del Futbol-11.

 

Junt amb Rafa García pugen del Juvenil "A" un bon nombre de futures promeses de la pedrera que conclouen la seua etapa juvenil, per la qual cosa l'entrenador siller tindrà la missió de treballar de valent amb ells en el seu primer any d'amateurs, a part de comptar amb l'actual base del planter del filial que ja ha confirmat al club la seua intenció de continuar en el Silla CF. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167