Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB DE PIRAGÜISME SILLA A LA COPA D'ESPANYA
EL CLUB DE PIRAGÜISME SILLA A LA COPA D'ESPANYA
03/06/2014
EL CLUB DE PIRAGÜISME SILLA A LA COPA D'ESPANYA
De Silla a Astúries, tota una aventura en què s'ha embarcat el Club
piraguisme 8
piraguisme 7
piraguisme 1
piraguisme 2
piraguisme 3
piraguisme 4
piraguisme 5
piraguisme 6

De Silla a Astúries, tota una aventura en què s'ha embarcat el Club Piragüisme Silla el passat cap de setmana per a disputar la COPA D'ESPANYA JOVES PROMESES CADETS I CAMPIONAT INFANTIL 2014 celebrat en el camp de regates de l'Embassament de Trasona (Astúries).

 

Cinc cadets, Jordi Peris, Raimon Gastaldo, Bernardo Martínez, Santiago i Andrea Sánchez i tres infantils, Andrea, Aitana Gastaldo, i Yaiza González es van desplaçar a Astúries acompanyats del seu entrenador Juanjo Tortajada i nou incondicionals seguidors del Club Piragüisme Silla.

 

Han recorregut durant un viatge de 12 hores 800 quilòmetres des de les aigües de l'Albufera de Silla fins a les aigües de l'embassament de Trasona a Astúries per a competir junt amb els millors clubs de piragüisme de la Comunitat Valenciana, el Club Piragüisme de Cullera, la Peña Piragüista d'Antella i el Club Regates Burriana.

 

Astúries és un lloc que posa gran interés a tirar endavant aquest esport, allí trobem el Centre de Tecnificació de Trasona, on hi ha importants instal·lacions en què entrenen o "treballen" joves i adults en un alt nivell d'aquest esport.

 

En la COPA D'ESPANYA JOVES PROMESES CADETS en la distància de 1.000 metres, el Club Piragüisme Silla amb  5 cadets es va situar en la 22a posició amb 88 punts, seguit de la Penya Piragüista Antella en 36a posició amb 47 punts i una sola participant i, finalment, el Club Piragüisme Cullera en la 72a posició.

 

L'assistència a aquest tipus de proves són tot un esdeveniment que va marcant al  jove piragüista a diferents nivells:

    

A nivell esportiu perquè li permet mostrar els fruits del seu esforç, el seu entrenament, disciplina i capacitats físiques i mentals

   

A nivell social perquè  possibilita la trobada entre companys i competidors, aficionats, clubs, entrenadores, premsa, fabricants, promotors i amants del piragüisme de tot Espanya.

 

A nivell personal perquè la competició esportiva en si, els viatges en grup, i la trobada entre esportistes de tot Espanya van forjant en valors als nostres joves piragüistes.

   

La  COPA D'ESPANYA JOVES PROMESES CADETS I CAMPIONAT INFANTIL 2014 ha permés disfrutar als nostres esportistes de la festa del piragüisme, retrobar-se i conéixer nous amics.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167