Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > XIV QUADRIATLÓ ILLA D'EIVISSA CAMPIONAT D'EUROPA
XIV QUADRIATLÓ ILLA D'EIVISSA CAMPIONAT D'EUROPA
30/05/2014
XIV QUADRIATLÓ ILLA D'EIVISSA CAMPIONAT D'EUROPA
El Policia Local Octavio Vadillo va participar en la categoria especial de policies i bombers
triatlon ibiza 8
triatlon ibiza 1
triatlon ibiza 2
triatlon ibiza 3
triatlon ibiza 5
triatlon ibiza 6

La XIV edició del Quadriatló Illa d'Eivissa, que com cada any se celebra en Sant Josep, es converteix per primera vegada en Campionat d'Europa, per la qual cosa ha tingut un augment de participació nacional i, sobretot, internacional.

 

Les quatre proves a la zona de la platja de Cala Bassa ha constat de  1´5 km Natació, 7 km Piragua, 40 km Bici, 10 km carrera a peu, amb les mateixes categories i premis, tant per a homes com per a dones: Júnior, Sub-23, Absoluta, Veterans de 40, 50 i 60.

 

S'estableix una categoria especial per a Policies / Bombers, tant en categoria individual com per equips de relleus. Octavio Vadillo va acudir en representació de la Policia Local de Silla acompanyat per la seua dona i fills junt amb els seus dos companys Abelardo Zaragozá i Miguel Mico. Octavio va realitzar la prova en  3,33 hores i va quedar 20é lloc en la classificació general i   2n  lloc en classificació Policies i Bombers

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167