Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB ESCACS LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, CAMPIÓ A VILA-REAL I ALACANT
EL CLUB ESCACS LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, CAMPIÓ A VILA-REAL I ALACANT
19/05/2014
EL CLUB ESCACS LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, CAMPIÓ A VILA-REAL I ALACANT
José Calabuig i José García, campions a Vila-real i Alacant
campeonato villareal ajedrez 5
campeonato villareal ajedrez 4
campeonato villareal ajedrez 2
campeonato villareal ajedrez 1
Jose Calabuig Vilareal

L’escacs de Silla no para de guanyar campionats. Aquest cap de setmana les cites eren a València, Alacant i Vila-real.  La primera cita va ser a València el dissabte de matí on José Calabuig en Sub-12 aconseguia un 4t lloc en el torneig organitzat pel club Ciutat Vella.

 

A la vesprada, la cita va tindre lloc a Alacant on esperava la tercera prova del Circuit IFA alacantí. José García Molina va demostrar trobar-se molt fort i va quedar campió amb 1,5 punts d'avantatge. José és líder del circuit després de guanyar 18 partides consecutives.  El segueix en la classificació del circuit la jugadora del Silla, Nieves Sanleón Pravisano, que també està realitzant un gran circuit.

 

El diumenge a Vila-real es va disputar el tradicional trofeu de festes de Sant Pascual. Es van ajuntar totes les categories de xiquets i el campió va ser el xiquet de Silla, José Calabuig Ferrer, el qual va guanyar amb molta autoritat ja que va guanyar les 7 partides del torneig matinal.

 

Gran cap de setmana que els situa dalt en tots els fronts. La setmana que ve visitaran Elx per a disputar la 4a jornada del circuit IFA i un torneig a Montserrat.

 

A Silla nova jornada del Campionat Social de Silla que reuneix un bon nombre d'aficionats a la recerca de ser el millor jugador del Club de Silla, després de tres emocionants rondes. Lidera el torneig, amb totes les partides guanyades, Vicente Calvo Alfonso.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167