Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > UN OR PER AL CLUB DE PIRAGÜISME DE SILLA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA
UN OR PER AL CLUB DE PIRAGÜISME DE SILLA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA
13/05/2014
UN OR PER AL CLUB DE PIRAGÜISME DE SILLA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA
Raimon Gastaldo Ariza va aconseguir la medalla d'or i es va proclamar campió nacional en la categoria de Cadet masculí K1
piraguismo 5 mayo 2014
piraguismo 1 mayo 2014
piraguismo 2 mayo 2014
piraguismo 3 mayo 2014
piraguismo 4 mayo 2014

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Badajoz, en aigües del riu Guadiana, el Campionat d'Espanya de Piragüisme i allí han estat present els millors clubs de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.  RAIMON GASTALDO ARIZA del Club Piragüisme Silla va aconseguir la MEDALLA D'OR i es va proclamar campió nacional en la categoria de Cadet masculí K1 en la distància de 12,9 Km.

 

Un total de 15.000 persones, més de 70 clubs esportius de tot Espanya i més de 750 palistes han competit en diferents modalitats K1, K2, C1 i C2.  Una cita de gran importància perquè d'aquest campionat ixen els representants espanyols del pròxim mundial.

 

Es van obtindre un total de 4 medalles pels clubs de piragüisme valencians:

 

-Raimon Gastaldo Ariza, Medalla d'Or en k1, categoria cadet 16 anys de l’EME Club Piragüisme Silla.

 

-Bàrbara Mas Pardo, Medalla d'Or en k1, categoria cadet 16 anys de la Penya Piragüisme Antella.

 

-Vicente Cucarella Vila, Medalla de Plata en k1, categoria veterà 65-69 anys de l'Associació Esportiva Scooter Club d'Algemesí.

 

-José Vicente Giner Mas, Medalla de Bronze k1, categoria veterà 60-64 anys de la de la Penya Piragüisme Antella.

 

    

Quatre medalles per a la Comunitat Valenciana fruit de l'esforç dels esportistes, les seues famílies, tres clubs modestos i tres poblacions com són Silla, Antella i Algemesí, que aconsegueixen sobreviure gràcies a l'esforç econòmic dels esportistes, les seues famílies i la dedicació desinteressada dels monitors. Tota una festa per al món del piragüisme retransmés pel Canal de Televisió Extremadura.

 

Podeu consultar els resultats en la pàgina de la Reial Federació Espanyola de Piragüisme.

 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167