Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > MARC CARBONELL DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, CAMPIÓ A VALÈNCIA
MARC CARBONELL DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, CAMPIÓ A VALÈNCIA
09/05/2014
MARC CARBONELL DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, CAMPIÓ A VALÈNCIA
Marc Carbonell Sancho es proclamava Campió
Marc Carbonell 2
Jose Calabuig
Lucia
Marc Carbonell 1

El diumenge 4 de maig es va disputar a València la primera prova del Circuit “Valencia Cuna del Ajedrez”. L'escola López Instal·lacions de Silla va participar amb tres xiquets amb uns magnífics resultats: en Sub-10, Marc Carbonell Sancho es proclamava Campió, i Lucia Follana la millor de les xiquetes.  En Sub-12 , José Calabuig Ferrer es va jugar el primer lloc en l'última ronda, però va quedar el tercer.

 

El dissabte 3 de maig va començar el Social amb 18 jugadors, amb molts xiquets menuts que són l'alegria del torneig. A la primera ronda, el campió del 2013, Ignacio Zaragozá, no va poder guanyar al xicotet Marc Carbonell de 10 anys, que va aconseguir un merescut empat. Les partides es juguen els dissabtes al Casal Jove a partir de les 16:30h.  L'entrada és lliure.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167