Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF VA A PER LA PROMOCIÓ
EL SILLA CF VA A PER LA PROMOCIÓ
29/04/2014
EL SILLA CF VA A PER LA PROMOCIÓ
Colp d'efecte dels sillers al Pla d'Alcàsser ALCÀSSER CF 0-2 SILLA CF
SORTEO
ATAQUE
CANET
CELEBRACIÓN 0-2
LUCAS
RUIZ
SALUDOS

El Silla CF és més que sabedor que, a partir d'ara, tots els partits que li queden per disputar tindran la mateixa consigna: tres punts, i haurà d'aprendre a conviure amb aqueixa obligació fins a la conclusió del campionat de lliga, però, no és menys cert, que cada victòria sillera es converteix en una pressió afegida per al rival directe per la segona plaça, la UE L’Alcúdia, qui tampoc ha de fallar, ja que un error seu, acompanyat d'un triomf blanquet, li faria perdre el lloc de promoció d'ascens que té en l'actualitat en benefici del Silla CF. Cal recordar, i és molt important mantindre-ho sempre present, que el conjunt que dirigeix Xus Vendrell li té el goal-average particular a favor seu davant L’Alcúdia.

 

Amb la premissa de guanyar, es va presentar el Silla CF a jugar el derbi veïnal a Alcàsser i a pesar que els locals ja havien perdut les opcions matemàtiques d'aconseguir la segona posició després de completar una gran temporada, molt per damunt del que  inicialment era d'esperar, véncer en el camp roiginegre és molt complicat, encara que l'equip siller és una xicoteta excepció, atés que en els últims anys aconsegueix resultats positius a El Pla. Els primers 25 minuts del Silla van ser dels millor que s’han vist a l'esquadra del Morera en prou jornades. Els visitants van anul·lar futbolísticament l'Alcàsser i es van convertir en els autèntics dominadors del baló, imprimint-li velocitat i intensitat al seu joc buscant contínuament la porteria d'Óscar. Iván va poder avançar el Silla en el marcador amb un rematada quasi a boca de canó; mentre que Pablo Molins es va erigir amb la seua esquerrana en el gran protagonista de la matinal en avisar amb un llançament de falta que es va anar fora per molt poc abans que en el minut 15 elevara l'esfèric amb el porter Óscar sorprés per l'espectacular definició de Molins. Estrena golejadora de l'últim fitxatge que va servir perquè el Silla continuara estrenyent sense que l'Alcàsser donara mostres de poder respondre a la superioritat sillera en la gespa i també en la grada, atés que la bona imatge que projectaven els futbolistes blanquets va contagiar el públic de Silla desplaçat que va recolzar en tot moment el seu equip. Transcorreguda la mitja hora, el joc va passar a endurir-se de tal forma que l'àrbitre es va veure obligat a mostrar targetes, a pesar que fins aqueix instant havia volgut passar prou desapercebut. L'Alcàsser es va quedar amb 10 en veure Monago la segona cartolina groga en el 44´ en una polèmica acció amb Canet, la qual cosa va encendre els ànims locals.

 

En la represa, i amb l'Alcàsser amb un home menys, el Silla no va passar per excessius compromisos defensius i en el 52´ Machancoses aconseguiria un “gol olímpic” en introduir el cuir al primer pal de la meta defesa per Óscar. 0-2 i l'afició sillera que premiava amb ovacions l'esforç i l'actitud dels seus. Tal com va succeir en el xoc de la primera volta, amb el partit quasi sentenciat, l'Alcàsser va perdre per complet els papers i alguns dels seus jugadors van realitzar entrades absolutament innecessàries i a deshora provocant més d'un conat d'agressió sense que finalment la cosa arribara a majors més que a certificar la segona expulsió local del matí, en aquesta ocasió la de Rubén (77´) per insultar el col·legiat després de senyalitzar aquest una falta a favor seu. El derbi es va perdre entre protestes i la roja que també va veure Juan Carlos Hernández “Carni”, l'entrenador de l'Alcàsser CF. L'afició del Silla CF present al Pla va acomiadar el nostre equip entre aplaudiments i amb la ment posada en les dues últimes jornades de Lliga que seran definitives a l'hora de decidir si s'aconsegueix l'objectiu. El Picassent CF serà el següent rival, ja al Vicent Morera, en un nou derbi que se celebrarà el dissabte que ve dia 3, a les 18:15 hores.

 

El tècnic del Silla va alinear Lucas, Carrasco, Xiri, Óscar, Dufau, Iván (Damián, m. 81), Canet (Álex Curado, m. 53), Ruiz, Pablo Molins, Machancoses (Juanma, m. 70) i Aitor (David Bitsadze, m. 75).

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167