Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > PRIMER ENTRENAMENT A LA NOVA GESPA DEL CAMP DE FUTBOL
PRIMER ENTRENAMENT A LA NOVA GESPA DEL CAMP DE FUTBOL
23/04/2014
PRIMER ENTRENAMENT A LA NOVA GESPA DEL CAMP DE FUTBOL
Ha comptat amb una inversió de 280.000 euros per part de la Diputació de València.
entrene 5
entrene 1
entrene 2
entrene 3
entrene 4

Ahir va tindre lloc el primer entrenament del Silla Club de Futbol i els equips de l'escola a la nova gespa del camp de futbol del Vicent Morera. Un club que està d'enhorabona per l'estrena tan esperada després de diverses temporades. 

 

Silla ja compta amb un camp de futbol de gespa artificial de qualitat al seu poliesportiu municipal. Aquesta actuació, que millora i modernitza la xarxa d'instal·lacions esportives de la localitat, ha comptat amb una inversió de 280.000 euros per part de la Diputació de València. 

 

El regidor d'Esports del consistori, Marcos Zaragozá, que ahir va visitar la instal·lació junt amb l'alcalde Serafín Simeón, ha destacat la importància d'aquestes actuacions que "permetran donar un major rendiment al camp així com elevar les condicions de qualitat i seguretat en la pràctica esportiva". Amb la incorporació d'aquesta nova capa de gespa artificial "aconseguim respondre a aquesta demanda" al mateix temps que es permet que "les diferents trobades puguen disputar-se sense córrer cap risc.  Gràcies a l'ajuda econòmica de la Diputació ha sigut possible acabar amb un problema que els usuaris del camp de futbol portaven patint durant anys”.

 

En aquest sentit, les actuacions permetran, a més, garantir la seguretat dels jugadors i evitar el risc de caigudes i lesions per les condicions del camp. Aquest nou material possibilitarà que el camp present sempre les mateixes condicions al llarg de tot l'any.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167